FTC: Martínez, Alcántara és Mamic sem úgy teljesített, ahogy az elvárható - Berki

Vágólapra másolva!
2010.05.25. 19:48
Berki Krisztián, az FTC zRt. vezérigazgatója a 100%Fradinak elmondta, hogy a mostani keretből több játékosra sem számit a klub a következő szezonban. A jelenlegi vezetés nem tart igényt Joaquín Martínez, Carlos Alcántara és Bojan Mamic játékára, míg Lipcsei Péter és Paul Shaw visszavonulnak. Berki hozzátette: még több labdarúgó további sorsa is kérdéses.

„Ahogyan az már egy ideje köztudott volt, Lipcsei Péter és Paul Shaw visszavonulnak, így a jövő évben játékosként rájuk már nem számíthatunk" – mondta Berki Krisztián, az FTC zRt. vezérigazgatója.

„Nem lesz tagja a jövő évi keretnek Joaquín Martínez, Carlos Alcántara és Bojan Mamic sem. Ők nyáron érkeztek az Üllői útra még a korábbi szakmai stáb javaslatára, ám légiósként nem tudtak annyit hozzátenni a játékunkhoz, mint az elvárható, így őket nem marasztaljuk. Folyamatosan zajlanak az egyeztetések a labdarúgókkal, többek további sorsa is kérdéses, amint végleges döntés lesz esetükben, arról természetesen hivatalosan is rendre beszámolunk" – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik