FTC: Ma reggel azonnal felhívtam telefonon Dollt – Storck

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.30. 14:33
null
Kleinheisler László (Fotó: Földi Imre)
A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck és a Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll telefonon egyeztetett egymással azt követően, hogy a bajnokcsapat német vezetőedzője a szerda esti, DVTK elleni Magyar Kupa-mérkőzést követő sajtótájékoztatón megjegyezte: két játékosa, Botka Endre és Kleinheisler László sérülten érkezett vissza a válogatottól, erről azonban a nemzeti csapattól előzetesen nem kapott tájékoztatást.

 

Bernd Storck szövetségi kapitány, amint tudomást szerzett a nyilatkozatról, felhívta Thomas Dollt telefonon, s a beszélgetés során a két szakember tisztázta a félreértéseket.

„Thomas Doll nyilatkozatát követően ma reggel azonnal felhívtam telefonon a Ferencváros vezetőedzőjét, mert úgy vélem, a közvetlen kommunikáció hasznosabb és hatékonyabb, számomra pedig nagyon fontos az egyik magyar topcsapat vezetőedzőjének véleménye. Több olyan dologról is beszélgettünk, melyek tisztázásra szorultak, a mostani konkrét esettel kapcsolatban pedig kiderült, hogy félreértéseknek köszönhetően alakult ki. Örülök, hogy ezeket a telefonbeszélgetés során sikerült tisztáznunk, de fontosnak tartom, hogy a jövőben is személyesen kommunikáljunk egymással, amikor erre szükség van, hiszen két szakember számára ez az egyeztetések megfelelő módja. Akárcsak eddig, a jövőben is mindig elérhető vagyok a magyar bajnokságban dolgozó edzők számára, így nem szükséges sajtótájékoztatón, mások bevonásával üzenniük hasonló esetekben” – mondta az esetről az mlsz.hu-nak Bernd Storck.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik