FTC: leverkuseni gólzsák Thomas Doll célkeresztjében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.28. 21:25
Egy német sajtóinformáció szerint nem kizárt, hogy Aziz Bouhaddouz, a Bayer Leverkusen gólerős támadója a labdarúgó NB I-ben, méghozzá a Ferencvárosban folytatja a pályafutását – szóbeli ajánlatot legalábbis kapott.

Az állítólag Thomas Dolltól kapott ajánlatról maga a német-marokkói támadó számolt be a Revier Sportnak, ugyanakkor éreztette, hogy szívesen maradna Németországban – természetesen a negyedik vonalnál magasabb szinten.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen nagy hagyományokkal rendelkező klub érdeklődik irántam – idézi a portál Aziz Bouhaddouzt. – Még nem tudom, hol folytatom, de a következő két hétben az ügynökömmel áttekintjük a lehetőségeket, és valószínűleg meglesz a válasz a kérdésre. Ugyanakkor a feleségemmel együtt nagyon jól érezzük magunkat Németországban, ha egy mód van rá, maradni fogunk."

A 27 éves Bouhaddouz a Bayer második csapatában futballozik, a hétvégén két gólt szerzett, és 21 találatával vezeti a Regionalliga (negyedosztály) Nyugati csoportjának góllövőlistáját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik