FTC: Leonardo szerint csak úgy engedik el, ha elhagyja az országot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.09. 21:15
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárostól távozóban lévő Leonardo a közösségi oldalán hozta nyilvánosságra, miért nem sikerült még felbontania a szerződését a zöld-fehér klubbal. A brazil játékos érdekes információkat is közölt.

„Jó estét! Szeretnék mindenkit informálni a helyzetemről. Tegnap volt egy találkozóm a Ferencváros vezetőivel. Mint mindenki tudja, távozni szeretnék a klubtól, és a klub is ezt szeretné. De van egy nézeteltérésünk. Nagyon sajnálom ezt, mivel igazán szeretem a Ferencvárost és Budapestet. De néha így alakulnak a dolgok" – kezdte Leonardo a posztját a Facebookon.

„Azt gondoltam, baráti körülmények között válunk el, de a klub hirtelen akar egy különleges záradékot a szerződésem felbontásához, amelyben az állna, hogy a következő három évben nem játszhatok Magyarországon. Szerintem ez nem fair. Szeretem ezt a bajnokságot. Szeretném megoldani ezt az ügyet, de ez nagyon zavaró. Három hete itt vagyok, és semmi előrelépés. Túl hosszú ideje megy már ez, ami senkinek sem jó. Ez az én álláspontom, csak ezt akartam nyilvánvalóvá tenni" – zárta a brazil játékos.

Ha az FTC valóban úgy állapodik meg Leonardóval, hogy nem játszhat hazánkban a következő három évben, akkor a légiós minden bizonnyal távozik Magyarországról, mivel valószínűleg folytatni akarja karrierjét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik