FTC: Laczkó Zsolt aláírt, kölcsönbe érkezik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.26. 13:25
null
Az FTC is bejelentette Laczkó megszerzését (Fotó:<a href="http://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/laczko-zsolt-alairt/20140226/c/6395"> fradi.hu</a>)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros is bejelentette Laczkó Zsolt megszerzését, a válogatott játékos kölcsönbe érkezik az Üllői útra.

A múlt héten előbb az olasz sajtó írt Laczkó Zsolt Ferencvárosba való visszatéréséről, majd a Padova a honlapján jelentette be az átigazolást. A Fradinál most álltak a nyilvánosság elé a bejelentéssel:

„Az átigazolási időszak lejárta előtt az FTC mind Laczkó Zsolt klubjával, mind magával a játékossal megállapodott, így eldőlt, hogy a válogatott labdarúgó kölcsönben a Ferencvárosnál folytatja a pályafutását. Az itáliai szövetségnek péntekig van határideje elküldeni a játékengedélyt, de mivel mindez formalitás, klubunk hivatalosan is bejelenti a futballista kölcsönvételét" – áll a fradi.hu-n megjelent hírben.

A védőként és középpályásként is bevethető játékos tavaly nyáron szerződött a Padovába, ősszel 14 bajnokin lépett pályára, de februárban közöltek vele, hogy nem fér bele a szakmai stáb elképzeléseibe, nem kerül be a tavaszi keretbe. Ezért a távozás mellett döntött a 27 éves, szegedi születésű labdarúgó, aki 2004 és 2007 között már szerepelt a zöld-fehéreknél.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Dibusz Dénes (Pécsi MFC), Laczkó Zsolt (Padova – Olaszország), Mateo Pavlovic (horvát, Werder Bremen – Németország, kölcsönbe), Ugrai Roland (Haladás)
Távozott/távozhat:Gerson Guimaraes Ferreira Junior (brazil, Petrolul Ploiesti – Románia), Grúz Tamás (szolnoki kölcsön után Vasas – kölcsönbe), Jack Tuijp (holland, ?), Mark Otten (holland, ?), Arsenio Valpoort (holland, ?)
Kiszemeltek: Vitalij Balasov (ukrán, Csornomorec Odessza, legutóbb kölcsönben Hoverla Uzshorod – Ukrajna, próbajáték)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik