FTC: két labdarúgó betonfalnak hajtott – a klub neveket közölt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.18. 16:27
Az mno.hu információi szerint vasárnap hajnalban autóbalesetet szenvedett a Ferencváros két labdarúgója, akik a szemtanúk szerint ittasak voltak.

A baleset hajnali két órakor történt a második kerületi Kútvölgyi útnál, ahol az autóösszetört, s két utas megsérült. A lap hírei szerint rendőri intézkedés is történt, a rendőrség megerősítette az információt.

„A gépjármű összetört, és az összes légzsák kinyílt. Szemtanúk szerint a játékosok ittas állapotban voltak, egyikük a jelenlévőkkel szóváltásba keveredett" – írta az mno.hu,amely később azt is hozzátette, hogy értesüléseik szerint egy harmadik, válogatott Fradi-játékos is ült az autóban, aki azonban a baleset után elhagyta a helyszínt.

A Nemzeti Sport Online megkereste a Ferencvárost, amely este közleményben két labdarúgót nevezett meg.

„A Ferencvárosi Torna Club két labdarúgója szombatról vasárnapra virradóra Budapesten közlekedési balesetet szenvedett – írta a klub honlapja. – A két játékos, az autót vezető Varga Roland és utastársa, Busai Attila a történtekről azonnal tájékoztatta a klub vezetőségét. A sportolók arról is beszámoltak, hogy mielőtt kocsiba ültek volna, kisebb mennyiségben alkoholt fogyasztottak, de mindketten úgy érezték, az elfogyasztott ital már távozott a szervezetükből. A felelősséget mindenért vállalják a hatóságok előtt, egyben nagyon sajnálják, hogy ilyet tettek. Az FTC az érintetteket felelőtlenségük miatt természetesen súlyosan megbünteti a labdarúgócsapat házirendje szerint, a büntetés mértékét azonban a klub és a játékosok magánügyként kezelik."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik