FTC: Hivatalos bejelentést szeretnének? Legyenek türelemmel! – Rebrov

Vágólapra másolva!
2018.08.21. 21:37
null
Rebrov nem cáfolta, és nem is erősítette meg a ferencvárosi szálat (Fotó: AFP, archív)
Mint megírtuk, a Nemzeti Sport több forrásból megerősített információi szerint a Ferencváros labdarúgócsapatától távozó Thomas Doll helyét a Dinamo Kijev korábbi trénere, Szerhij Rebrov veszi át. Az ukrán szakembert megkérdezték a ferencvárosi lehetőségről, amire Rebrov sejtelmes választ adott.

 

„Jelenleg nem dolgozom, így nyitott vagyok minden lehetőségre. Szeretnének hivatalos bejelentést olvasni a Ferencváros oldalán? Hamarosan láthatnak majd, legyenek türelemmel!” – idézi Rebrovot az obozrevatel.com.

A jelenleg 44 esztendős szakvezető játékos-pályafutása során szerepelt a Sahtar Doneckben, a Dinamo Kijevben, a Tottenhamben, a Fenerbahcéban, a West Ham Unitedben és a Rubin Kazanyban is. A 75-szörös ukrán válogatott Rebrov 2014 óta edzősködik, korábban Kádár Tamás trénere is volt a Dinamo Kijevnél. Utóbbinál három évet töltött el a kispadon, ezalatt kétszer nyert bajnokságot és hazai kupát, valamint egyszer az ukrán Szuperkupát is elhódította irányításával a klub.

A 2015–2016-os szezonban a Chelsea, Porto, Maccabi Tel-Aviv és Dinamo Kijev alkotta csoportból másodikként juttatta tovább a kijevieket a Bajnokok Ligájában, a nyolcaddöntőben viszont a Manchester City nagy falatnak bizonyult: a hazai 3–1-es vereség után gól nélküli döntetlenre végeztek Angliában. Egy idénnyel korábban az Európa-ligában még tovább menetelt a gárdával, itt a negyeddöntőben a Fiorentinával szemben maradt alul a Dinamo Kijev (1–1, 0–2).

2017-ben szerződése lejártával távozott, majd nem sokkal később aláírt az al-Ahlihoz. A szaúdi csapatnál egy évet sem dolgozott, idén áprilisban menesztették.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik