FTC: Hajnal Tamás visszatér a Fradiba? - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.08. 13:19
A fradisziv.hu szurkolói portál szerint Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője szívesen látná a csapatában Hajnal Tamást, aki fiatal játékosként már tartozott a zöld-fehérek kötelékébe.

Mint arról tegnap beszámoltunk, Hajnal nem fér bele az Ingolstadt vezetőedzőjének elképzeléseibe, így kerülhet képbe az esetleges klubváltása. A szurkolói oldal szerint a válogatott játékos a napokban hazaérkezik, és Doll kérésére tárgyalóasztalhoz is ülnek. Mint arról tegnap beszámoltunk, Hajnal nem fér bele az Ingolstadt vezetőedzőjének elképzeléseibe, így kerülhet képbe az esetleges klubváltása. A szurkolói oldal szerint a válogatott játékos a napokban hazaérkezik, és Doll kérésére tárgyalóasztalhoz is ülnek.

Felröppent a hír, hogy a Ferencváros szerződtetné André Alvest, ám időközben kiderült, hogy a Magyarországon legutóbb a Videotonban futballozó brazil támadó szerződése – a korábbi vélekedésekkel ellentétben – még érvényben van a Dubai SC-nél. A Kaposvárral és a ciprusi Omoniával is hírbe hozott játékos ügye a FIFA előtt van.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik