FTC: Gruborovics Tamás szerződtetése is szóba került

Vágólapra másolva!
2012.08.02. 06:55
Tapogatózik a játékospiacon a Ferencváros – Pölöskey Péter távozása után elsősorban támadót vagy legalábbis gólszerzésben jeleskedő, támadó szellemű középpályást keres együttesébe a Détári Lajos vezette szakmai stáb.

A Nemzeti Sport úgy tudja, a Ferencvárosnál felfigyeltek a finn élvonalbeli Jyväskylä JK magyar labdarúgójára, Gruborovics Tamásra; annak ellenére, hogy a JJK légiósa egy hónapja még panaszkodott, mondván: „Általában senkit sem érdekel otthon, hogy ki vagyok és mit csinálok Finnországban."

Nem lehet nem észrevenni, hogy Gruborovics Tamás az idén tizennyolc bajnokin tíz, négy Európa-liga-selejtezőn pedig négy gólt szerzett. Ugyanakkor tény, szerződése pusztán a finn bajnoki szezon zárása után egy hónappal, novemberben jár le. S mivel csapatának – egyelőre – ugyanannyi esélye van a kiesésre, mint az újbóli nemzetközi kupaszereplés kiharcolására, aligha engedné el a vezetőség eurócentekért. Aki azonban – ha arra kérnék – elgondolkodna a hazatérésen.

Ám létezik létezik B-terv is: amint arról tegnap már beszámoltunk, nem zárható ki, hogy német utánpótlás-válogatott csatár érkezik az Üllői útra a hórihorgas, bosnyák származású Mustafa Kucukovic személyében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik