FTC: francia sztárcsapat kereste meg a zöld-fehéreket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.08. 13:13
Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója elmondta, a Ferencvárost megkereste a francia élvonalbeli-labdarúgó-bajnokságban szereplő Olympique Lyon, mert együttműködést szeretne a zöld-fehérekkel.

„Valóban megváltoztatja a klubok helyzetét az, hogy kijutottunk az Európa-bajnokságra – mondta Orosz Pál az M4 Sportnak. – Egyrészt más hangulat van. Olyan eredményt ért el a válogatott, ami a magyar labdarúgásnak klubszinten is fontos.” Orosz Pál az M4 Sportnak. – Egyrészt más hangulat van. Olyan eredményt ért el a válogatott, ami a magyar labdarúgásnak klubszinten is fontos.”

„Másrészt nem azt mondom, hogy csak ennek tudható be, mert nyilván azért mi komoly sportdiplomáciai munkát végeztünk az előző öt évben, de például érkezett egy megkeresés az Olympique Lyontól a Ferencváros részére, hogy szeretnének egy együttműködést. Ez eddig mindig fordítva volt, mi kerestünk meg csapatokat, de most ez is bekövetkezett, nagy örömmel láttam.”

„Ez forintosítható, ha csak azt nézzük, hogy Muhamed Besic részt vett a világbajnokságon, és utána rögtön el tudtuk adni a Premier League-be, mindenféleképp felmegy a játékosok értéke, és nemcsak presztízsről beszélünk, hanem anyagiakról is” – tette hozzá a sportvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik