Fordulat! Tárgyalnak az FTC vezetőségével – jelentették be a szurkolók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.24. 10:11
null
Az FTC szervezett szurkolói csoportjainak képviselői egyeztetnek a klubvezetéssel (Fotó: Veres Viktor)
A Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül csoport a Facebook-oldalán bejelentette, igazak azok a hírek, melyek szerint tárgyalóasztalhoz ültek a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőségével. A csoport közleményét tartalmi változtatás nélkül közöljük.

„KÖZLEMÉNY

Fradisták!

Az utóbbi időben számos fórumon elhangzott, hogy a szervezett szurkolói csoportok tárgyalásokat kezdtek a Ferencváros vezetésével. Megerősítjük, hogy ezek a hírek igazak, a felek valóban tárgyalóasztalhoz ültek több alkalommal is.

Azonban a Ferencváros kérésének megfelelően a megbeszélések részleteit azok lezárásáig nem hozzuk nyilvánosságra.

Kérünk minden velünk egyetértőt, a csoportokkal a legnehezebb helyzetekben kitartót, hogy – ahogy eddig is tették – bízzanak meg most is a tábor felelős, a Ferencváros és a szurkolók érdekeit maximálisan szem előtt tartó döntéseiben.

Ismételten kijelentjük, hogy a tábor egységes, közösen cselekvő és továbbra sem megosztható, valamint kizárólag ésszerű, a kialakult helyzethez képest a lehető legerősebb biztosítékokat tartalmazó kompromisszumot hajlandó elfogadni.

Nem kizárható egy elfogadható kompromisszum létrejötte a felek között, ennek esetleges megszületéséig türelmeteket kérjük! Amint lehetséges, pontos és egyértelmű tájékoztatást adunk minden fradista számára.”

 

KÖZLEMÉNYFradisták! Az utóbbi időben számos fórumon elhangzott, hogy a szervezett szurkolói csoportok tárgyalásokat...

Posted by Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül onThursday, March 24, 2016

 

ELŐZMÉNY

Mint ismert, az FTC szervezett szurkolói csoportjai azóta bojkottálják a mérkőzésre járást, hogy az új Üllői úti stadionba, a Groupama Arénába csak vénaszkenneres beléptetéssel lehet bejutni. Kubatov Gábor, a klub elnöke korábban többször is hangsúlyozta, a szurkolók eljátszották a bizalmát, ezért nem ül le tárgyalni velük, most mégis úgy tűnik, fordulat lehet az ügyben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik