HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.03.24 19:43 Frissítve: 2016.03.24 20:13

FTC: felfüggesztették a szurkolók kitiltását – hivatalos

A Ferencváros labdarúgócsapata közleményben tudatta, hogy felfüggesztette a stadionból kitiltott szurkolók elleni intézkedéseket. Az alábbiakban a fradi.hu-n megjelent közleményt olvashatják.

HIRDETÉS

 

Egy fradistát sem zárnak ki a bajnoki cím ünnepléséből (Fotó: NS-archív)

„A Ferencvárosi Torna Club vezetése úgy döntött, megteremti annak lehetőségét, hogy a 12 éve annyira várt, 29. bajnoki cím ünneplésén minden zöld-fehér érzelmű szurkolónk részt vehessen. Ezért az érvényben lévő, a Groupama Arénából történt összes kizárást a klub azonnali hatállyal felfüggeszti.”

NAGY INFRASTRUKTÚRA-FEJLESZTÉS VÁRHATÓ A NÉPLIGETBEN
A Ferencváros 18 órától szurkolói ankétot tartott a Groupama Arénában, amelyen Kubatov Gábor klubelnök beszélt a kitiltások felfüggesztéséről is.

„Folynak a tárgyalások
– idézi az ulloi129.hu blog a klubelnök válaszát arra a kérdésre, lesz-e megegyezés. – Nem szeretném, ha a média hasznot húzna a szenvedéseinkből. Amíg bent voltak, fasiszták voltak, amíg kint, addig szegények. Ha bejönnek, akkor újraindul a lemez, ezért erről sokat nem fogok beszélni. Úgy látom, hogy jelenleg ötven százalék az esély, mi is, ők is beláttak dolgokat, mi most gesztusokat gyakorolunk, lásd például a Fradi Sas-pályázatot vagy ezt a szurkolói ankétot. A mai nappal a kitiltásokat felfüggesztjük.”

Kubatov Gábor elárulta, hogy Vladan Csukics a jövőben játékosmegfigyelőként segíti a Fradit, a volt Jugoszlávia területét figyeli, míg Roland Lamah-val és a szakmai stábbal folyamatosan egyeztetnek a légiós hosszabbításáról.

„Csak röviden, itt van előttem egy lista, 15 névvel. Fiatalok, tehetségesek, válogatottak, akiket már több mint egy éve figyelünk, és jó esélyeink lehetnek az átigazolásokra. Lassan feláll teljesen a játékosmegfigyelő hálózatunk, ami talán egyedülálló Magyarországon. Már nem videókat nézegetünk, mint korábban” – idézi a szurkolói blog Kubatovot.

Az elnök azt is elárulta, hogy jelentős ingatlanberuházások várhatók. „A Népligetben, az Építők sporttelepen talán már idén elindul egy nagy ingatlanfejlesztés, amelyben lesz jégcsarnok, egy nagy kézilabdacsarnok, ahol BL-meccset is rendezhetünk, uszoda, ahol bajnoki is lehet.”

„Egy játékossal nagyon közel voltunk a megállapodáshoz, ő végül a német Bundesliga mellett döntött – árulta el Thomas Doll vezetőedző arra a kérdésre, akart-e igazolni az NB I-ből (a télen egyetlen játékos igazolt az NB I-ből a Bundesligába, Kleinheisler László – a szerk.). – Vannak jó játékosok, sokaknak hosszú szerződésük van, nem könnyű így megszerezni őket, majd meglátjuk, hogyan alakul. Úgy gondolom, hogy a klub jelenleg vonzó lehet mindenki számára.”
HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.04.25 18:04:21

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Juhász: Én a kellő vagányságot hiányolom, pedig óriási lehetőségei vannak ma egy fiatal labdarúgónak.

2018.04.25 22:09:28

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Eltorzul a valóság, s azok, akik ennek a focinak a kiszolgáltatottjai, végül még azt is elhiszik, ami soha Nem is volt.

2018.04.25 08:04:56

Labdarúgó NB I NAGY ZSOLT

„A szívem egy darabja itt van, így az első hívó szóra jöttem” – mondta a DVTK új edzője.

2018.04.25 08:24:52

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Egyszerű a képlet: ha a hátralévő hat meccsét megnyeri a Fradi, bajnok lesz.

2018.04.24 09:13:06

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

Csak ingyen igazolható játékost szerződtethetett, ellenezte a büntetést, telefonon menesztették.

HIRDETÉS
HIRDETÉS