nemzetisport.hu 2016.03.24 19:43 Frissítve: 2016.03.24 20:13

FTC: felfüggesztették a szurkolók kitiltását – hivatalos

A Ferencváros labdarúgócsapata közleményben tudatta, hogy felfüggesztette a stadionból kitiltott szurkolók elleni intézkedéseket. Az alábbiakban a fradi.hu-n megjelent közleményt olvashatják.

 

Egy fradistát sem zárnak ki a bajnoki cím ünnepléséből (Fotó: NS-archív)

„A Ferencvárosi Torna Club vezetése úgy döntött, megteremti annak lehetőségét, hogy a 12 éve annyira várt, 29. bajnoki cím ünneplésén minden zöld-fehér érzelmű szurkolónk részt vehessen. Ezért az érvényben lévő, a Groupama Arénából történt összes kizárást a klub azonnali hatállyal felfüggeszti.”

NAGY INFRASTRUKTÚRA-FEJLESZTÉS VÁRHATÓ A NÉPLIGETBEN
A Ferencváros 18 órától szurkolói ankétot tartott a Groupama Arénában, amelyen Kubatov Gábor klubelnök beszélt a kitiltások felfüggesztéséről is.

„Folynak a tárgyalások
– idézi az ulloi129.hu blog a klubelnök válaszát arra a kérdésre, lesz-e megegyezés. – Nem szeretném, ha a média hasznot húzna a szenvedéseinkből. Amíg bent voltak, fasiszták voltak, amíg kint, addig szegények. Ha bejönnek, akkor újraindul a lemez, ezért erről sokat nem fogok beszélni. Úgy látom, hogy jelenleg ötven százalék az esély, mi is, ők is beláttak dolgokat, mi most gesztusokat gyakorolunk, lásd például a Fradi Sas-pályázatot vagy ezt a szurkolói ankétot. A mai nappal a kitiltásokat felfüggesztjük.”

Kubatov Gábor elárulta, hogy Vladan Csukics a jövőben játékosmegfigyelőként segíti a Fradit, a volt Jugoszlávia területét figyeli, míg Roland Lamah-val és a szakmai stábbal folyamatosan egyeztetnek a légiós hosszabbításáról.

„Csak röviden, itt van előttem egy lista, 15 névvel. Fiatalok, tehetségesek, válogatottak, akiket már több mint egy éve figyelünk, és jó esélyeink lehetnek az átigazolásokra. Lassan feláll teljesen a játékosmegfigyelő hálózatunk, ami talán egyedülálló Magyarországon. Már nem videókat nézegetünk, mint korábban” – idézi a szurkolói blog Kubatovot.

Az elnök azt is elárulta, hogy jelentős ingatlanberuházások várhatók. „A Népligetben, az Építők sporttelepen talán már idén elindul egy nagy ingatlanfejlesztés, amelyben lesz jégcsarnok, egy nagy kézilabdacsarnok, ahol BL-meccset is rendezhetünk, uszoda, ahol bajnoki is lehet.”

„Egy játékossal nagyon közel voltunk a megállapodáshoz, ő végül a német Bundesliga mellett döntött – árulta el Thomas Doll vezetőedző arra a kérdésre, akart-e igazolni az NB I-ből (a télen egyetlen játékos igazolt az NB I-ből a Bundesligába, Kleinheisler László – a szerk.). – Vannak jó játékosok, sokaknak hosszú szerződésük van, nem könnyű így megszerezni őket, majd meglátjuk, hogyan alakul. Úgy gondolom, hogy a klub jelenleg vonzó lehet mindenki számára.”

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2016.05.25 02:07:21

Labdarúgó NB I MURÁNYI DOMONKOS

A bosnyák jövője kérdésessé válhat, a brazil „már csak” kapus nem volt, a volt Vidi-csatár befutott.

2016.05.20 11:02:32

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Tekintse meg az élvonalbeli klubok nyári felkészülési programját csapatonkénti bontásban!

2016.05.17 13:29:39

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

A norvégot Magyarországra közvetítő iroda képviselői beszélnek a kiválasztásról, a döntés hátteréről.

2016.05.14 10:36:21

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A középpályás szerint Bernd Storck megindokolhatta volna, hogy miért nem számít rá.

2016.05.10 13:17:52

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Ahány éves, annyi méterről kapott gólt • Böde fejjel is játssza ezt a sportágat • Vajon hol végzett Torghelle a kanadai táblázaton?