FTC: Egy-két ember miatt szégyellhetjük magunkat - Böde

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.10. 21:13
null
Böde Dániel három gólt szerzett a Vecsés ellen (Fotó: Mirkó István)
A Ferencváros támadója, a Vecsés ellen 6–1-re megnyert Magyar Kupa-meccsen három gólt szerző Böde Dániel éles kritikával illette társait.

 

„Szégyellhetjük magunkat, hogy egy-két embernek ilyen a hozzáállása, de ez nem az én tisztem. A lényeg, hogy megvan a továbbjutás” – kezdte a Sport Tv-nek adott nyilatkozatát Böde Dániel, miután a Ferencváros 0–0-s első félidőt követően 6–1-re győzött a megyei első osztályban szereplő Vecsés vendégeként a Magyar Kupa 2. fordulójában.

„Kijött a fizikai különbség a két csapat között, de ez a teljesítmény egy hétvégi bajnokin vagy egy Újpest elleni derbin kevés lesz” – tette hozzá a három gólt szerző támadó.

„Kijött a megye I és az NB I közötti különbség. Fejben fáradtak el a játékosaim, sajnálom, hogy hat lett a vége” – fogalmazott a lefújást követően Urbán Flórián, a Vecsés vezetőedzője.

„Az első félidővel nem voltunk megelégedve. Lassan, nehézkesen játszottunk, nem találkoztunk eleget a labdával. Ha az első gólt hamrabb elérjük, könnyebb lehetett volna. A második félidő már rendben volt" – értékelt a Ferencváros szakvezetője, Thomas Doll.

A Ferencváros az NB I-ben vasárnap a Puskás Akadémiát fogadja, jövő héten pedig Újpestre látogat.

MAGYAR KUPA
2. FORDULÓ

Vecsés (megyei I.)–Ferencváros 1–6 (0–0)
Budapest, Budai II László Stadion
, 2.000 néző. V.: Radványi
Vecsés:
Botlik Molnár D., Király A., Mészáros R., Radnai Molnár I. – Petruska, Ádám E. (Tell, 60.), Kalderás (Segesdi, 66.), Kiss K. Zalaegerszegi (Tárkányi, 79.). Vezetőedző: Urbán Flórián
A kispadon:
Gendur (k.), Szabó S., Piros, Králik
Ferencváros: Dibusz – Dilaver, Pavlovic, Nalepa, Bönig (Batik, 60.) – Gyömbér, Busai (Somália, 74.) – Nagy D., Kukuruzovic, Ugrai (Böde, a szünetben) – Lauth. Vezetőedző: Thomas Doll
A kispadon:
Jova (k.), Havojic, Csukics, David Mateos
Gólszerző: Petruska (88.), ill. Lauth (47.), Kukuruzovic (57.), Böde (62., 87., 90.), Busai (73.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik