FTC: Egy csapatra sem tekinthetünk ajándékként - Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.23. 14:37
A labdarúgó Európa-liga selejtezőjének első fordulójában a Sliema Wanderers ellen lép pályára a Ferencváros, a csapat vezetőedzője, Thomas Doll értékelte a máltai ellenfelet.

„A legfontosabb mindenki számára, hogy újra érdekeltek vagyunk az Európa-ligában – mondta Doll a fradi.hu-nak. – Egy ilyen sorsolásnál nem lehet egy csapatra sem ajándékként tekinteni. Tisztában vagyunk vele, hogy a máltaiak is már évek óta játsszák a focit, tehát nem lesz könnyű dolgunk, de úgy érzem, hogy jó párharc vár ránk. Van még tíz napunk arra, hogy maximálisan felkészüljünk a találkozóra.” Doll a fradi.hu-nak. – Egy ilyen sorsolásnál nem lehet egy csapatra sem ajándékként tekinteni. Tisztában vagyunk vele, hogy a máltaiak is már évek óta játsszák a focit, tehát nem lesz könnyű dolgunk, de úgy érzem, hogy jó párharc vár ránk. Van még tíz napunk arra, hogy maximálisan felkészüljünk a találkozóra.”

„Az egyik legjobb opció jött be, bevallom – mondta Orosz Pál az FTC Zrt. vezérigazgatója az ulloi129.hu-nak. – Kazahsztánba nem mentünk volna szívesen, így elkezdtem aggódni, mikor még minket sem, se a kazahokat sem sorsolták ki, most a második kört várjuk, s tárgyaltunk a máltaiakkal, akik nagyon szívélyesek, bár bevallom, ők nem a legboldogabbak, de ez legyen az ő bajuk!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik