FTC: Doll még keresi az igazit - a ghánai nem győzte meg

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.21. 18:56
Korábban, svéd sajtóhírek alapján beszámoltunk róla, hogy a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, Thomas Doll a svéd első osztályban szereplő Atvidaberg két játékosát is megnézte. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Mohammed Abubakari volt az első számú kiszemelt, de a ghánai-görög középpályás nem győzte meg teljesítményével a német szakembert, így nem lesz a zöld-fehérek játékosa.  

A fotbolltransfers.com információi szerint Thomas Doll Mohammed Abubakarit és John Owoerit figyelte meg az elmúlt hetekben, de a Nemzeti Sport Online értesülései szerint egyikük sem lesz a Fradi játékosa.A fotbolltransfers.com információi szerint Thomas Doll Mohammed Abubakarit és John Owoerit figyelte meg az elmúlt hetekben, de a Nemzeti Sport Online értesülései szerint egyikük sem lesz a Fradi játékosa.

A nigériai Owoeri menedzsere a svéd sajtóban beszélt arról, hogy a futballistát jövő nyárig köti szerződés az Atvidaberghez, és nincs is szó arról, hogy Magyarországra szerződne.

A Fradi első számú jelöltje amúgy is a ghánai-görög Abubakari volt, ám svédországi értesüléseink szerint a játékos nem győzte meg a teljesítményével a zöld-fehérek szakvezetőjét, aki ezek után nem javasolja a vezetőknek szerződtetését.

A Nemzeti Sport Online úgy tudja, a Fradi a télen elsősorban olyan lejáró szerződésű futballisták megszerzésében gondolkodik, akik folyamatosan játékban vannak, és nem azért keresnek csapatot, mert máshonnan eltanácsolták őket. Ilyen futballistákat a téli átigazolási időszakban elsősorban azokból az országokból lehet elcsábítani, amelyek tavaszi-őszi rendszerűek, vagyis amelyekben decemberben befejeződik a szezon. Így kerülhetnek képbe skandináv országokban játszó futballisták, akár Svédországból is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik