FTC: Doll döntött – nincs szükség a ghánai próbajátékosokra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.18. 17:56
Thomas Doll döntése alapján a két ghánai próbajátékos, Princebell Addico és Abdul Sameed Seidu nem igazol a Ferencvároshoz.

Mint korábban jeleztük, két ghánai futballista, Princebell Addico és Adams Abdul Sameed Seidu próbajátékon szerepelt a Ferencvárosnál. A BKV Előre elleni találkozót követően annak ellenére, hogy utóbbi játékos gólt is szerzett, a német szakember úgy döntött, nem szerződteti a játékosokat – adta hírül a fradi.hu.

„A két ghánai srác nagyon tehetséges, biztos, hogy sokra hivatottak és szép karriert is befuthatnak, de jelenleg nem férnek bele a koncepciónkba, nekünk most kész játékosok kellenek inkább. Jól dolgoztak, odatették magukat az edzésen, köszönet érte, hogy próbára tették magukat, de most nem fognak csatlakozni a kerethez” – mondta Thomas Doll.


TÉLI
JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL

Érkezők:
Bognár István (DVTK), Botka Endre (Bp. Honvéd)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Holczer Ádám (Soroksár)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Lovrencsics Balázs (Soroksár – kölcsönből vissza?), Silye Erik (Soroksár – kölcsönből vissza?), Janek Sternberg (német, Werder Bremen – Németország), Ilija Tucsevics (montenegrói, szabadon igazolható, előző klubja OFK Grbalj – Montenegró)
Távozók: Busai Attila (DVTK), Csilus Ádám (soroksári kölcsön után Puskás Akadémia FC), Gyömbér Gábor (Puskás Akadémia FC, szabadon igazolhatóként), Nagy Dominik (Legia Warszawa – Lengyelország), Cristian Ramírez (ecuadori, FK Krasznodar – Oroszország)
Kölcsönbe távozók: Jova Levente (Soroksár), Popov Patrik (Soroksár)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Pintér Ádám, Florian Trinks (német, Erzgebirge Aue – Németország, próbajáték)


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik