FTC: Cél a BL-csoportkör, de ahhoz szerencse is kell – Orosz

NAGY-PÁL TAMÁSNAGY-PÁL TAMÁS
Vágólapra másolva!
2020.06.26. 15:06
null
Orosz Pál: A cél a BL-csoportkör, de ahhoz szerencse is kell (Fotó: Micheller Szilvia)
A már bajnok Ferencváros a labdarúgó NB I utolsó fordulója előtt tartott évadzáró sajtótájékoztatót, melyen ott volt az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál is, aki már a nyári célokról, a játékoskeretben várható mozgásokról is beszélt.

Orosz Pál fantasztikusnak nevezte a szombaton a Mezőkövesd elleni bajnokin véget érő évadot, majd a nemzetközi kupa került szóba.

„A Ferencváros jelenlegi hátterével, körülményeivel Európa-liga csoportkörös klubnak mondható. Természetesen cél a Bajnokok Ligája csoportkör, de azért legyünk reálisak: ez nagyon nagy feladat, nagy szerencse is kellene hozzá.”

A Nemzeti Sport Online arról érdeklődött nála, hogy a tavalyi sikeres El-csoportkörös szereplés után mennyit nőtt a játékosok elismertsége, érkezett-e komoly ajánlat értük?

„A Ferencváros az egyetlen olyan magyar klub, amelyből rendszeresen vannak transzferek komolyabb bajnokságokba. Nálunk bevett szokás, hogy amíg konkrétum nem realizálódik, addig nem beszélünk róla. Annál is inkább, mert a bajnokságból még hátravan egy mérkőzés, azelőtt nem szeretnénk. Ha érdeklődnek egy játékosunk iránt, teljesen természetesen dolog, tekintettel arra, hogy jó produktumot tettek le az asztalra. Annyit mondhatok, hogy a játékoskeretben nagy változásokat nem tervezünk. Mindig van egy kis mozgás, de a Ferencváros kerete és stábja egységes, ezt nem szeretnénk megbontani.”

A teljes sajtótájékoztató

NB I, 2019–2020, 33. FORDULÓ
JÚNIUS 27., SZOMBATHELYSZÍNJÁTÉKVEZETŐ
15.15: ZTE–Fehérvár (Tv: M4 Sport)
Zalaegerszeg, ZTE Aréna
?
17.30: DVTK–Kisvárda (Tv: Duna World)
Miskolc, DVTK Stadion
?
17.30: Újpest–Kaposvár
Budapest, Szusza Ferenc Stadion
?
17.30: DVSC–Paks (Tv: M4 Sport)
Debrecen, Nagyerdei Stadion
?
20.00: FTC–Mezőkövesd (Tv: M4 Sport) Budapest, Groupama Aréna
?
20.00: Puskás Akadémia–Bp. Honvéd (Tv: Duna World)
Felcsút, Pancho Aréna
?
TABELLA •GÓLLÖVŐLISTA
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik