FTC: Borja Pérez kiszemelt, de még nem tárgyaltak vele

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2012.05.29. 11:04
Címkék
A Nemzeti Sport Online spanyolországi informátorai megerősítették, hogy a Ferencváros szakmai igazgatója, Détári Lajos az Alcorcón 30 éves támadóját, Borja Pérezt figyelte meg a hétvégén a Valladolid elleni találkozón.

Amint arról a Nemzeti Sport Online tegnap beszámolt, Détári Lajos, a Ferencváros szakmai igazgatója vasárnap Spanyolországban, az Alcorcón–Valladolid mérkőzésen (2–2) járt, ahol a hazai csapat egyik játékosát figyelte meg.Amint arról a Nemzeti Sport Online tegnap beszámolt, Détári Lajos, a Ferencváros szakmai igazgatója vasárnap Spanyolországban, az Alcorcón–Valladolid mérkőzésen (2–2) járt, ahol a hazai csapat egyik játékosát figyelte meg.

Szurkolói portálok szerint a kiszemelt a 30 esztendős Borja Pérez – ezt a Nemzeti Sport Online spanyolországi informátorai is megerősítették.

Ugyanakkor értesüléseink szerint konkrét tárgyalások még nem zajlottak a felek között, Détári a személyes benyomásai után döntheti el, hogy valóban kezdeményezi-e a támadó szerződtetését.

Borja Pérez 67 spanyol másodosztályú bajnokin kilenc gólt szerzett pályafutása során. Nem kifejezett befejező csatár, hanem inkább irányító, előkészítő típusú játékos, akinek a nyáron lejár a szerződése az Alcorcónnál, így a Ferencvárosnak nem kellene átigazolási díjat fizetnie érte.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik