NS: Böde sérülése nem olyan súlyos, februárban visszatérhet – vasárnap

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.19. 22:38
null
Böde sérülése nem olyan súlyos, mint az első hírek alapján (Fotó: Hegedüs Gábor)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

 


Böde Dániel bokasérülése nem olyan súlyos, mint elsőre gondolták, mert a szalag csak részlegesen szakadt meg – tudta meg a Nemzeti Sport munkatára, Somogyi Zsolt. Így viszont a ferencvárosi csatár felgyógyulása és visszatérése – legalábbis az edzésekre – már februárra tehető.

Böde sérüléséről, s arról, hogy mikor léphet pályára a támadó, további részleteket olvashat a Nemzeti Sport vasárnapi számában.

A NEMZETI SPORTOT DIGITÁLIS FORMÁBAN IS ELÉRHETI – KATTINTSON IDE!

És még a vasárnapi Nemzeti Sportban:

Galambos Dániel fókuszában a labdarúgó NB I őszi idénye állt, és a mögöttünk lévő hónapokról számtalan érdekességet, bizarr és felejthetetlen pillanatot sikerült összegyűjtenie.

Simon Krisztiánnal Cserháti András beszélgetett, az 1860 München súlyosan megsérülő szélsője kegyetlen hónapok után már látja a fényt az alagút végén.

A 67 éves korábbi klasszis középhátvéd, Bálint László túl egy szívműtéten Sinkovics Gábornak mesélt arról, hogy még mennyi terve van az életben.

Bálint Mátyás megtippelte, hogy ha már nem jutottunk ki Rióba, kikkel vághat neki a magyar női kézilabda a 2020-as, tokiói olimpiának...

Michelisz Norbert egyre közelebb a gyári Hondához, és Tóth Anita már azt is megírta, hogy kinek a helyén...

Minden idők egyik legnagyobb asztaliteniszezője, a svéd Jan-Ove Waldner Szűcs Miklósnak mesélt arról, hogy ki volt a példaképe. Természetesen egy magyar...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik