FTC: Benjamin Lauth megjött, több bejelentés várható

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.17. 10:44
A Nemzeti Sport Online múlt héten már jelezte, hogy a Ferencváros kiszemeltje, Benjamin Lauth a héten Magyarországra érkezik. A csatár tegnap megjött, délelőtt orvosin vesz részt, és délután, vagy legkésőbb holnap már be is jelenthetik a szerződtetését.

A Nemzeti Sport Online már öt napja arról számolt be, hogy Benjamin Lauth a héten a Ferencvárossal kezdi meg a felkészülést. Értesüléseink szerint a csatár tegnap már meg is jött Budapestre, ezekben az órákban orvosi vizsgálaton vesz részt, és ha mindent rendben találnak, akkor ma délután vagy legkésőbb holnap be is jelenthetik a korábbi ötszörös német válogatott csatár érkezését. Német sajtóhírek szerint a 32 éves Lauth két esztendőre írhat alá, sőt a sport1.de szerint már alá is írt.

Úgy tudjuk, hogy ma nem csak Lauth vesz részt orvosi vizsgálaton, vele együtt két vagy három labdarúgó szerződtetését jelenthetik be hamarosan.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Batik Bence (MTK – kölcsönből vissza?), Bosnjak Predrag (Haladás), Nagy Dániel (Osnabrück – Németország), Michal Nalepa (lengyel, Wisla Kraków – Lengyelország), Tomislav Havojic (horvát, NK Istra 1961 Pula – Horvátország), Orosz Márk (Lombard Pápa – kölcsönből vissza?)
Távozott/távozhat: Ulysse Diallo (mali, ?), Józsi György (?), Julian Jenner (holland, ?), Aleksandar Jovanovic (bosnyák, DVSC), Laczkó Zsolt (?), Mark Otten (holland, ?), Jack Tuijp (holland ?), Arsenio Valpoort (holland, ?)
Kiszemeltek: Benjamin Lauth (német, 1860 München – Németország), Jasmin Mesanovic (bosnyák, Celik Zenica – Bosznia-Hercegovina), Kenan Piric (bosnyák, Gent), Vadász Viktor (DVTK)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik