FTC: az ETO kapusa szóba került a kiszemeltek között

Vágólapra másolva!
2013.05.22. 16:07
A Győri ETO kapusa, Molnár Péter ebben a szezonban eddig egyszer védett az NB I-ben, a 27. fordulóban a Ferencváros ellen. Klub közeli forrásokból úgy tudjuk, ez az egy meccs elég volt neki ahhoz, hogy felkerüljön a neve a ferencvárosi kiszemeltek listájára.

Éppen a Nemzeti Sport mai számában olvashattak egy hosszabb összeállítást azokról a kapusokról, akik jó szezonjuknak köszönhetően a nyáron klubot válthatnak (a cikket digitális formában itt érheti el). Közéjük tartozik a ferencvárosi Jova Levente is, akinek a neve már korábban is szóba került holland csapatnál, és egyáltalán nem lenne meglepő, ha a nyáron lenne lehetősége külföldi szerződésre. A holland vonal az ő esetében azért is esélyes, mert az amszterdami székhelyű Sports Entertainment Group menedzseriroda képviseli az ügyeit. Igaz, a kapust még 2015-ig szerződés köti a Ferencvároshoz és menedzsere, Georgi Attila az NSO kérdésére elmondta, nem céljuk, hogy új csapatot keressenek a játékosnak, hiszen jó helyen van, jól is érzi magát, de persze ha érkezik a klub számára is megfelelő ajánlat, akkor nem zárkóznak el a tárgyalásoktól.(a cikket digitális formában itt érheti el). Közéjük tartozik a ferencvárosi Jova Levente is, akinek a neve már korábban is szóba került holland csapatnál, és egyáltalán nem lenne meglepő, ha a nyáron lenne lehetősége külföldi szerződésre. A holland vonal az ő esetében azért is esélyes, mert az amszterdami székhelyű Sports Entertainment Group menedzseriroda képviseli az ügyeit. Igaz, a kapust még 2015-ig szerződés köti a Ferencvároshoz és menedzsere, Georgi Attila az NSO kérdésére elmondta, nem céljuk, hogy új csapatot keressenek a játékosnak, hiszen jó helyen van, jól is érzi magát, de persze ha érkezik a klub számára is megfelelő ajánlat, akkor nem zárkóznak el a tárgyalásoktól.

A klubnál azonban a hírek szerint már gondolkodnak kapus szerződtetésében, már csak azért is, mert a második számú kapusnak, Marko Ranilovicnak a nyáron lejár a szerződése (legalábbis a transfermarkt.de adatai szerint), az ő távozása szinte biztosra vehető.

A lehetséges érkezők között állítólag a győri Molnár Péter neve is szóba került. Molnár ebben a szezonban csak a Ferencváros ellen játszott az NB I-ben – a szünetben állt be Szasa Sztevanovics helyére –, és várhatóan a DVSC-Teva elleni mai kupadöntőben is ő véd. Értesüléseink szerint ugyanakkor a Ferencváros szakmai stábjának ez az egy meccs is elég volt ahhoz, hogy Molnár nevét feljegyezzék a kiszemeltek közé.

A 29 éves Molnár Győrben évek óta második számú kapus Szasa Sztevanovics mögött, de a 2010–2011-es idényben siófoki kölcsönjátékosként már bizonyította, első számú kapuvédőként is megállja a helyét. A nyáron lejár a szerződése az ETO-nál, a télen, ahogy arról már beszámoltunk, a Paks is hívta, és nem lenne meglepő, ha ezúttal is szóba kerülne a tolnai csapatnál, ám a jelek szerint már nemcsak Tomiszlav Szivics látná szívesen a csapatában a révkomáromi születésű játékost.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik