FTC: Az átlagnézőszám tízezer fölött lesz; Doll marad - Orosz

Vágólapra másolva!
2015.04.10. 08:38
null
Orosz Pál (jobbra) biztos benne, hogy Thomas Doll-lal vágnak neki a következő szezonnak is (Fotó: Korponai Tamás)
Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, biztos benne, hogy telt ház lesz vasárnap az Üllői úton az Újpest elleni derbin, az átlagnézőszámuk pedig tízezer fölé emelkedik.

 

A vasárnapi derbire alig több mint ezer szabad jegy maradt, de várhatóan ezek is hamarosan elkelnek. Mivel a Fradi ebben a szezonban a Diósgyőrt, a Debrecent és a Videotont is fogadja még, Orosz biztos benne, hogy az átlagnézőszámuk tízezer fölött lesz.

A sportvezető nem mondott még le a bajnoki címről, valamint cáfolta azokat az értesüléseket, melyek szerint Thomas Doll, a labdarúgócsapat vezetőedzője a Bundesligába távozna. Ha kiharcolják az Európa-liga-indulást, a német szakemberrel terveznek harcolni a csoportkörért.

A télen a csapathoz kerülő új igazolásokkal, Varga Rolanddal, Hajnal Tamással és Cristian Ramírezzel is elégedettek a klubnál, a kölcsönbe érkező ecuadori balhátvéd megtartásáért mindent megtesznek, de az „nem lesz olcsó mulatság”.

Orosz úgy látja, mióta az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, nem volt ilyen acélos a csapat kerete, minden poszton konkurenciaharc van, ám a nyáron lesznek távozók, így mindenképpen erősíteniük kell a kereten. Theo Schneidert ezért nemcsak az utánpótlásban, hanem játékosmegfigyelőként is alkalmazzák.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik