FTC: Amerikából is van jelentkező a válogatott védőért

Vágólapra másolva!
2016.12.15. 09:31
Mint arról orosz sajtóhírek alapján szerdán beszámoltunk, az ecuadori válogatott balhátvéd, Cristian Ramírez jó eséllyel az orosz FK Krasznodarhoz szerződhet, ugyanakkor magyarországi képviselője, Paunoch Péter a Nemzeti Sportnak elmondta, Amerikából is érdeklődnek a Ferencváros futballistája iránt.

„Angliába biztosan nem igazol Cristian Ramírez, mert nem felel meg a brit munkavállalási követelményeknek, ugyanis az elmúlt két évben nem szerepelt az ecuadori válogatott mérkőzéseinek legalább hetvenöt százalékán” – reagált először is azokra a korábbi sajtóhírekre Paunoch Péter, melyek az angol Tottenhammel boronálták össze az FTC ecuadori légiósát.

„Hiába nem volt kimagasló ősze a Ferencvárosban, a nemzetközi mutatói jók. Szerepelt az ecuadori válogatottban, érdeklődésben nincs is hiány, az orosz vonal valós, az Egyesült Államokból is van jelentkező, de hogy konkrét ajánlat honnan érkezik, most, jó két héttel a piac nyitása előtt még megjósolhatatlan. Mindenesetre aki piacképes játékos, azt egy magyar csapat nehezen tudja megtartani, Cristian Ramírez márpedig ilyen” – tette hozzá a menedzser, a balhátvéd magyarországi képviselője.

A FERENCVÁROSNÁL VÁRHATÓ TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁSRÓL BŐVEBBEN IS OLVASHAT A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik