FTC: Akeem Adams megszorította édesanyja kezét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.30. 09:07
Akeem Adams megszorította az őt meglátogató édesanyja kezét, és először mozdította meg a fejét azóta, hogy szerdán szívinfarktussal kórházba került, és ott több életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

 

Erről Dion Sosa, a Ferencváros trinidadi labdarúgójának a menedzsere nyilatkozott a Wired868-nak. A képviselőt Akini Adams, a játékos testvére tájékoztatta a kórházi látogatás során történetekről. Mint korábban beszámoltunk róla, az FTC légiósának családtagjai szombat éjjel érkeztek meg Budapestre.

A trinidadi kupamérkőzés előtt a résztvevők biztosították
együttérzésükről honfitársukat (Fotó: ttproleague.com)
A trinidadi kupamérkőzés előtt a résztvevők biztosították együttérzésükről honfitársukat (Fotó: ttproleague.com)

Dion Sosa elmondta még, hogy az orvosok szerint sikerült stabilizálni Adams állapotát, reménykedhetnek a további javulásban, de várják a donort. Miként a további véradókat is, mint arról a Fradi hivatalos oldalán pontos címekkel számolnak be.

Adamshez kapcsolódó hír, hogy volt csapata, a Connection a honi kupa negyeddöntőjében tizenegyespárbajt követően bizonyult jobbnak a Point Fortinnél. A mérkőzés előtt a két fél és a mintegy kétezres publikum egyperces csenddel az életéért küzdő Adamsre emlékezett, így küldött a távolból erőt neki. A továbbjutást követően Earl Jean edző a sikert a csapat nevében Adamsnek ajánlotta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik