FTC: a szezon végén visszavonul a zöld-fehérek középpályása

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.26. 08:33
null
Vladan Csukics egyelőre a pályán, a következő szezontól azon kívül segítené az FTC-t (Fotó: Veres Viktor)
Vladan Csukics szombaton játékosként tért vissza a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosba, a Debrecen elleni, 3–0-s idegenbeli győzelemmel végződő találkozón lépett pályára. A szerb középpályás úgy érzi, ez lesz az  utolsó profi szezonja, ám azt követően is szeretne a zöld-fehér klubnál dolgozni.

Az előző szezon végén lejárt Vladan Csukics Ferencvárossal kötött szerződése, a szerb középpályást nem marasztalta klubja, így biztosnak tűnt, a labdarúgót a debreceni Ligakupa-döntőn láthatták a szurkolók utoljára zöld-fehér mezben. Ám az élet másképp hozta, egyre-másra estek ki a keret védekezőbb típusú játékosai, és ésszerű döntés volt Csukics reaktiválása.

„Két és fél hónappal ezelőtt játszottam legutóbb tétmérkőzést, akkor is Debrecenben, sőt, a nyáron egy felkészülési meccsen is ott léptem pályára – mondta Vladan Csukics a Nemzeti Sportnak. – Lejárt a szerződésem, de arra kértem a klubot, hadd maradjak, ha kell, játékosként, ha kell, bármilyen más szerepben.”

„Mindennap edzettem, volt, hogy az első kerettel, de amikor ők külföldön voltak, a másodikkal, és vártam a lehetőségre. Aztán, miután a belső posztokról ilyen-olyan okok miatt sokan kiestek, Thomas Doll megkérdezte, mi van velem, én pedig egyből rávágtam: készen állok!”

A légiós ragaszkodásának oka, hogy szereti a Ferencvárost, a két gyermeke is élvezi az életet Budapesten. Úgy érzi, egy évig profiskodik még, aztán felhagy az aktív játékkal – de akkor is szívesen dolgozna a Fradi sikereiért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik