FTC: a spanyol élvonalból érdeklődtek Jenner iránt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.25. 13:32
null
A holland szélső új kihívásra vágyik (Fotó: Veres Viktor)
A nyáron lejár Julian Jenner szerződése a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosnál. A holland szélső iránt a télen Spanyolországból és Katarból is volt érdeklődés, nem kizárt, hogy a nyáron elhagyja Magyarországot a légiós.

 

„A klubnál meghatározó játékosnak titulálnak, számítanak rám. A nyáron lejár a szerződésem, de még nem kaptam hosszabbítási ajánlatot a Ferencvárostól. Ha valóban annyira fontosnak tartanak, mint amennyire mondják, akkor már jött volna ajánlat szerintem…” – mondta a VoetbalPrimeurnek Julian Jenner, aki bővebben beszélt jövőjéről.

„Szeretnék valahol máshol futballozni még. Fiatal vagyok, csak huszonkilenc éves. Szeretném Ázsiában vagy egy másik európai országban kipróbálni magam, jó kaland lenne” – tette hozzá a szélső, aki kizártnak tartja, hogy a közeljövőben visszatér Hollandiába. Jenner megfordult korábban a NAC Bredában, az AZ Alkmaarban és a Vitesse-ben is.

„Hollandiában kiismertek, hogy őszinte legyek. Ismerték a trükkjeimet. Külföldön szeretnék játszani, Hollandiában lejárt az időm. Világot szeretnék látni. Most azonban a Ferencvárosra koncentrálok, amely nagyszerű klub, fantasztikus szurkolókkal. A bajnoki címet már nehéz lesz elérni, de tizenhárom forduló még hátravan, szeretnénk kiszolgálni a közönséget” – zárta mondandóját Jenner.

A Fradi szélsője iránt a téli átigazolási időszakban két spanyol klub érdeklődött, illetve volt egy megkeresés Katarból – árulta el Cihan Korkmaz, Jenner ügynöke.

A holland futballista 2012 szeptemberében érkezett a Ferencvároshoz, amelynek színeiben 39 tétmeccsen kilenc gólt szerzett és tizennégy gólpasszt adott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik