FTC: A Milanba, a Juvéba vagy a Dortmundba is beférnék - Besic

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.25. 10:35
Muhamed Besic, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros fiatal bosnyák védője a Nemzeti Sportnak adott interjújában elmondta, hogy bár kapott ajánlatokat a nyáron, egyik sem volt olyan, amelyikért elhagyta volna a zöld-fehéreket – a Fraditól ugyanis csak topcsapat hívására távozna.

„Nem voltak azok jó ajánlatok – válaszolta Besic a Nemzeti Sportnak arra a felvetésre, hogy nyáron a távozásáról szóltak a hírek. – Ha valamelyiket elfogadom, meglehet, anyagilag jobban járok, csakhogy számomra nem a pénz a legfontosabb. A Videotonba nem vágytam, külföldről pedig középszerű klubok kerestek, az én szememben egyik sem jelentett volna előrelépést a Ferencvároshoz képest. Márpedig én kizárólag topcsapat kedvéért lennék hajlandó elhagyni a Fradit. A Milanra, a Juventusra vagy a Dortmundra gondolok például. Állítom, a képességeim alapján bármelyikbe beférnék. S ne feledjük, még a huszonegyedik életévemet sem töltöttem be, vagyis bőven tudok fejlődni."

HA ARRA IS KÍVÁNCSI, BESIC MILYEN EREDMÉNYT VÁR AZ FTC-TŐL A BAJNOKSÁGBAN, ÉS ÚGY GONDOLJA-E, HOGY OTT LESZ A 2014-ES VILÁGBAJNOKSÁGON HAZÁJA VÁLOGATOTTJÁVAL, KERESSE A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMÁT.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik