nemzetisport.hu 2017.04.27 13:25 Frissítve: 2017.04.27 14:47

FTC: a lengyelek kész tényként kezelik a középhátvéd érkezését

Lengyel sajtóhírekre hivatkozva már beszámoltunk róla, hogy Michal Nalepa, a Ferencváros labdarúgócsapatának középhátvédje hazájában, a Lechia Gdanskban folytathatja a pályafutását. A lengyel klub vezetőedzője, Piotr Nowak a napokban már arról beszélt, hogy a 24 esztendős futballista jó esélyekkel száll majd harcba a kezdőcsapatba kerülésért.

Michal Nalepa (jobbra) a nyáron szinte biztosan távozik a Ferencvárostól (Fotó: Szabó Miklós)

 

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Nalepa iránt már korábban is érdeklődött a Lechia Gdansk, és mivel a védő nem tudott megállapodni a magyar klubbal a júniusban lejáró szerződése meghosszabbításáról, a nyáron ingyen távozhat.

A sport.trojmiasto.pl című lengyel honlap most arról számolt be, hogy Nalepa már alá is írt a Lechiához, amely rajta kívül egy másik középhátvédet, a Pogon Szczecinből érkező Mateusz Matrast, valamint Mateusz Lewandowskit is megszerezte.

„Matras szombaton ragyogóan játszott ellenünk – utalt Piotr Nowak vezetőedző a Pogontól elszenvedett 3–1-es bajnoki vereségre. – Nalepával együtt képesek lehetnek arra, hogy a kezdőcsapatba kerülésért küzdjenek.”

A Lechia Gdansk a negyedik helyről várja a lengyel bajnokság felsőházi rájátszását, hátránya mindössze három pont a listavezető Jagiellonia mögött. Nagy Dominik csapata, a Legia Warszawa egy pont lemaradással a második.

A Ferencvároshoz kapcsolódó átigazolási hír még, hogy Marco Djuricin kölcsönszerződése lejártával a nyáron visszatér a Salzburghoz.

2019.09.18 09:43:19

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

„Az átigazolási időszak utolsó napján változott a koncepció, és idősebb, tapasztaltabb labdarúgók érkeztek.”

2019.09.17 13:45:11

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Párosítás, időpontok, eredmények – minden információ a kupasorozat 2019–2020-as kiírásáról.

2019.09.16 22:31:47

Labdarúgó NB I KISS LÁSZLÓ

ALAPVONAL. Egykoron minden edző tudta, ez a legjobb tizenegy játékosa, és igyekezett azt a csapatot pályára küldeni. Csak a kényszer tudta rávenni a változtatásra, a sérülés, eltiltás, botrány, különben meg általában a jobb játszott.

2019.09.16 16:16:46

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A forduló kritikája Újpestről és Paksról, lendült az ököl Kisvárdán, üres volt a kapu, de kimaradt a helyzet Felcsúton.