FTC: a labdarúgók kiálltak az elnök mellett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.29. 12:47
Szokatlan közjátékkal ért véget a Ferencváros kecskeméti bajnokija: a zöld-fehérek 3–1-es sikere után a vendégszurkolók (akik a meccs közben folyamatosan szidalmazták Kubatov Gábort, a klub elnökét és az új stadion tervezett biztonsági előírásait kritizálták), megtapsolták csapatukat, és évtizedes szokások szerint magukhoz is hívták a futballistákat, hogy együtt ünnepeljenek. A játékosok azonban a felezővonalról csak kiintettek a drukkereknek, és az öltözőbe vonultak, míg a nézők füttykoncerttel reagáltak a lépésre.

Mi történt?

Lapunk öltözői forrásokból megtudta, a lépés nem volt véletlen. A futballisták ugyanis megelégelték a szurkolók viselkedését, és ezzel a lépéssel jelezték: kimaradnának a szerintük több száz, önmagát a Ferencváros kizárólagos szurkolói képviselőjének kikiáltott drukker és a klub harcából. A játékosok összeültek, és úgy döntöttek, amíg a klubelnököt pocskondiázzák a lelátón a szurkolás helyett, nem mennek oda hozzájuk a mérkőzések után. A játékosok szerint a helyzet tarthatatlan (a Rijeka elleni visszavágón, amint hátrányba került a csapat, a szurkolók nagy része elhagyta a stadiont), a szurkolók viselkedése árt, és nem használ.

A játékosok határozottak, és azt mondják: nagy szükségük van azokra, akik buzdítják őket, de a szurkolói terrorból nem kérnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik