FTC: a klub fegyelmi eljárást indított Jova Levente ügyében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.23. 13:10
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros fegyelmi eljárást indított az edzéslátogatás alól felmentett Jova Levente ügyében. A klub hivatalos honlapján megjelentetett közleményt tartalmi változtatás nélkül közöljük.

„A játékossal szemben fegyelmi vétség munkajogi kivizsgálása van folyamatban, a pontos tényállás megállapítása folyamatban van, az ügy tisztázásáig a klub nem kíván további nyilatkozatot tenni. A múlt héten megindított fegyelmi eljárás befejezéséig a klub felmentette a játékost a munkavégzés alól.”„A játékossal szemben fegyelmi vétség munkajogi kivizsgálása van folyamatban, a pontos tényállás megállapítása folyamatban van, az ügy tisztázásáig a klub nem kíván további nyilatkozatot tenni. A múlt héten megindított fegyelmi eljárás befejezéséig a klub felmentette a játékost a munkavégzés alól.”

A Ferencváros vezetői a szórakozóhelyi incidensét követően mentették fel Jova Leventét az edzések látogatása alól. A 24 esztendős kapus a Facebook-oldalán már reagált a vele kapcsolatos hírekre.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik