FTC: a dán élvonalba igazolt a válogatott csatár

Vágólapra másolva!
2019.01.21. 08:47
null
Kjartan Finnbogasont bemutatták új klubjánál (Fotó: Vejle BK)
A Ferencvárostól a télen távozó 11-szeres izlandi válogatott csatár, Kjartan Finnbogason a dán élvonalbeli Vejle BK-nál folytatja pályafutását.

 


A dán élvonalban a bennmaradásért harcoló Vejle BK hivatalos honlapján jelentette be, hogy megállapodott az ősszel a Ferencvárosban futballozó, a zöld-fehérekkel a télen szerződést bontó, így szabadon igazolható Kjartan Finnbogasonnal. A csatár vasárnap orvosi vizsgálatokon vett részt a klubnál, melyek után az év végéig szóló szerződést kötött.

Finnbogasont a nyáron a Ferencváros azzal a céllal szerződtette, hogy segítségére legyen a csapatnak a bajnoki címért folytatott harcban, de az NB I-ben kilenc meccsen csak 122 perc jutott neki, gólt nem szerzett. Dániában más célokért küzdhet, ugyanis a Vejle BK az utolsó előtti, 13. helyen áll az élvonalban, a klub közleményében ki is fejti, az izlandi csatárt abban a reményben szerződtették, hogy segíteni tudja a csapatot a bennmaradás kiharcolásában…

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Lasa Dvali
(grúz, Pogon Szczecin – Lengyelország), Ihor Haratin (ukrán, Zorja Luhanszk – Ukrajna), Szerető Krisztofer (Stoke City – Anglia), Mikalaj Szihnyevics (fehérorosz, BATE – Fehéroroszország, szabadon igazolhatóként), Marten Wilmots (belga, szabadon igazolható, legutóbb Avellino – Olaszország)
Kölcsönbe érkezők:

Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Martin Kostál (szlovák, Wisla Kraków – Lengyelország)
Távozók: Kjartan Finnbogason (izlandi, Vejle BK – Dánia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: Matías Ezequiel Rodríguez (argentin, Universidad Católica – Ecuador), Rui Pedro Couto Ramalho (portugál, Haladás)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Dejan Georgijevics (szerb), Julian Koch (német)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik