FTC: 31 játékossal lett meg a 31. arany – ők a bajnokok

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2020.06.16. 23:05
null
A bajnokcsapat (Fotó: Vaskó Tamás, archív)
A 30. fordulóban eldőlt, a Ferencváros labdarúgócsapata megnyerte története 31. bajnoki címét az első osztályban. Az FTC-ben eddig 31 játékos lépett pályára ebben az idényben az NB I-ben.

 

Ők léptek eddig pályára ebben az idényben a bajnok Ferencvárosban:

Miha Blazic (szlovén), Franck Boli (elefántcsontparti), Botka Endre, Bőle Lukács*, Eldar Civic (bosnyák), Csonka András, Csontos Dominik, Dibusz Dénes (k), Lasa Dvali (grúz), Abraham Frimpong (ghánai), Gróf Dávid (k), Ihor Haratin (ukrán), Marcel Heister (német), Danilo Ihnatenko (ukrán)*, Isael (brazil), Leandro de Almeida (brazil-magyar), Gastón Lodico (argentin), Lovrencsics Gergő, Tokmac Nguen (kenyai-norvég), Otigba Kenneth (nigériai-magyar), Priskin Tamás*, Sigér Dávid, Mikalaj Szihnyevics (fehérorosz), Michal Skvarka (szlovák), Somália (brazil), Sztefan Szpirovszki (macedón)*, Szánthó Regő, Szerető Krisztofer, Varga Roland, Vécsei Bálint, Olekszandr Zubkov (ukrán)

Vezetőedző: Szerhij Rebrov (ukrán)

*A télen távoztak a klubtól (végleg vagy kölcsönbe, de a kooperatív kölcsönben lévő játékosokat nem jelöltük meg).

A bajnok játékosok száma még nőhet, ha az utolsó három fordulóban olyan labdarúgó lép pályára az FTC-ben, aki az idény eddigi részében még nem játszott (például a harmadik számú kapus, Szécsi Gergő, vagy NB I-es meccsre már háromszor benevezett, de még be nem cserélt Ammar Ramadan).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik