FTC: 21 éves német belső védő érkezik tíznapos próbajátékra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.18. 18:52
null
Maurice Trapp (jobbra) a Fradinál bizonyíthat (Fotó: Imago)
Fiatal német próbajátékos érkezik a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvároshoz: a 21 éves belső védőt, Maurice Trappot teszteli majd Ricardo Moniz, a zöld-fehérek vezetőedzője.

Az Union Berlin hivatalos honlapjának beszámolója szerint a tavaszt a német harmadosztályú Hansa Rostocknál töltő ballábas védő június 20-án érkezik meg az FTC-hez, és a hónap végéig edz a csapattal, ezt követően döntenek majd sorsáról.

Trapp ebben az idényben három bajnokin kapott szerepet az ősszel az Union Berlinben a másodosztályban, míg a harmadosztályú Hansa Rostocknál 14 bajnokin lépett pályára a tavasszal.

A hórihorgas, 1.91 méter magas játékost egyébként még egy évig szerződés köti a Bundesliga 2.-ben szereplő Union Berlinhez a transfermarkt.de adatai szerint.

A német portál adatai szerint Trappot az a Sports Entertainment Group ügynökség képviseli, amely Ricardo Moniz ügyeit is intézi, és több másik játékost is közvetített már a magyar klubhoz.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Busai Attila (Szolnok, kölcsönből vissza?), Grúz Tamás (Szolnok, kölcsönből vissza), Máté János (Siófok, kölcsönből vissza?), Zsivóczky Norbert (Szigetszentmiklós, kölcsönből vissza?)
Távozik/távozhat: Stanley Aborah (belga-ghánai, ?), Júnior Fell (brazil, ?), Juha Hakola(finn, ?),Marko Ranilovic (szlovén,?), Martin Klein (cseh,?), Milan Perics (szerb, Videoton – kölcsönből vissza?), Sváb Dániel (Cottbus?), Quenten Martinus (holland?)
Kiszemeltek: Kurucz Péter (Siófok), Molnár Péter (szlovákiai, Győri ETO), Takács Tamás (szerbiai, Szigetszentmiklós), Maurice Trapp (német, Union Berlin)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik