Fradi-Chelsea: több mint egymillióan kapcsoltak a Sport1-re

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.11. 14:17
Kiváló nézettséget hozott a Sport1 tévécsatornának a Ferencváros–Chelsea stadionavató mérkőzés vasárnap este: a 18-49 éves férfiak körében 16 százalékos közönségarányt ért el, ezzel a legnézettebb csatorna volt a célcsoportban.

A Nielsen Közönségmérés adatai szerint 1.1 millió néző kapcsolt a Sport1-re vasárnap este a Fradi új stadionjának avatóünnepségére és a Ferencváros–Chelsea nyitó mérkőzésre (19 órától 22.45-ig). A Gera Zoltán, illetve Ramires és Cesc Fabregas góljaival záruló meccs játékideje alatti tartós nézőszám közel 430 ezer volt. Ebben az időszakban a Sport1 a fogyasztói szempontból legfontosabb 18-49 éves férfiak körében 16 százalékos közönségarányt ért el, ezzel az adott célcsoportban, a nagy kereskedelmi csatornákat is beleszámítva, a legnézettebb csatorna volt Magyarországon.

A Ferencváros legközelebb szerdán lép pályára, a Hévíz ellen a Magyar Kupa első fordulójában. Ezt a találkozót is a Sport1-en látják majd a nézők 16.45-ös kezdéssel, a kommentátor Petur András lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik