Fradi-Chelsea: nagy sor és elégedetlenkedő szurkolók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.10. 18:15
null
Sokan próbáltak meg jegyhez jutni az utolsó órában is – ez a sor vége<br />
Tizenkilenc órakor kezdődik a Ferencváros új stadionjának megnyitója, amelynek csúcspontja a 20.45 órakor kezdődő Fradi–Chelsea hírverő mérkőzés. Helyszíni tudósítónk jelentése szerint a programok előtt egy órával már nagy a tömeg az új stadion környékén, és rengetegen vannak olyanok is, akik most próbálnak meg jegyet venni és/vagy regisztrálni.

Nem mindenki elégedett ugyanakkor a szervezéssel: Stefan, a Bécsből érkezett négyfős Chelsea-szurkoló társaság egyik tagja tudósítónknak elmondta, nem érti, miért kell ennyit várni a regisztrációra, és bár kifejezetten ezért az összecsapásért utaztak Budapestre, végül úgy döntöttek, inkább a belvárosban nézik meg televízión az összecsapást.

A sor közepén álló szolnoki magyar szurkolók azt mondták, két órája várakoznak a jegyekért. Egyikőjük elmondta, folyamatosan végigkövette a stadion építését, és a munka, illetve a végeredmény is lenyűgözte, ám az méltatlan az új arénához, hogy órákat kell ácsorogniuk a bejutásért. Hozzátették ugyanakkor: a Ferencváros tíz év múlva lesz talán jó csapat, a Chelsea pedig most is az.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik