Fradi-Chelsea: ezeket a játékosokat hozza Mourinho - a lista

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.08. 08:33
null
Diego Costa, Fabregas, Torres: három a bevetésre váró Chelsea-sztárok közül (Fotó: Action Images)
A Chelsea FC hivatalos honlapján közzétette a londoniak huszonöt fős keretét a pénteki, isztambuli villámtornára és a Ferencváros elleni, augusztus 10-i mérkőzésre.

José Mourinho teljes erősségű keretet visz magával, a huszonötös listában szerepel a világbajnokság után meghosszabbított szabadságot kapó Willian, Oscar, Ramires és André Schürrle, valamint a sérüléséből felépült Mark Schwarzer is. A Chelsea pénteken Isztambulban jótékonysági villámtornán játszik a Besiktas és a Fenerbahce ellen, majd szombaton utazik Budapestre.

A Ferencváros Chelsea elleni stadionavató gálamérkőzése augusztus 10-én, vasárnap 19 órakor kezdődik. Szombaton a zöld-fehérek családi napot tartanak vadonatúj arénájukban, az ingyenes rendezvényen 10–22 óra között várják a szurkolókat.

A CHELSEA KERETE
Kapusok: Petr Cech, Thibaut Courtois, Mark Schwarzer
Védők: Nathan Ake, César Azpilicueta, Gary Cahill, Andreas Christensen, Filipe Luis, Braniszlav Ivanovics, John Terry, Kurt Zouma
Középpályás: Cesc Fabregas, Eden Hazard, Nemanja Matics, John Obi Mikel, Victor Moses, Oscar, Ramires, André Schürrle, Mohamed Szalah, Marco van Ginkel, Willian
Támadók: Diego Costa, Didier Drogba, Fernando Torres

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik