Fordulat: 700 ezer eurós hoffenheimi ajánlat Simon Krisztiánért

Vágólapra másolva!
2011.01.15. 22:28
null
Simon teljesítményére nem csak Rotterdamban figyeltek fel (Fotó: Németh Ferenc)
A Nemzeti Sport információi szerint könnyen elképzelhető, hogy a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hoffenheimben folytatja pályafutását Simon Krisztián. Az Újpest ugyanis 700 ezer eurós ajánlatot kapott a Bundesliga kilencedik helyén álló csapattól. Ez az összeg jóval nagyobb, mint amit a korábban tuti befutónak tűnő Feyenoord fizetne a játékosért.

Sima ügynek tűnt: Simon Krisztián megfelelt a rotterdami próbajátékon, így a Feyenoord fél évre kölcsönveszi. A német Hoffenheim azonban bejelentkezett, és információnk szerint csaknem kétszázmillió forintot ajánlott a labdarúgóért.

Az elmúlt közel két hétben a futballista a Feyenoordnál szerepelt próbajátékon, amelyen meg is felelt. A holland csapat szerette volna megszerezni az újpesti szélsőt, a szóbeli megállapodás pedig már meg is született. Egybehangzó holland sajtóértesülések szerint a futballista kölcsönbe került volna fél évre a Feyenoordhoz, amelynek ezután opciós joga lett volna a játékos megvételére.

Úgy tűnik azonban, hogy a próbajátékon kiválóan teljesítő Simonra több klub is felfigyelt.

Információnk szerint a játékosért Újpesten bejelentkezett a német Werder Bremen, az Eintracht Frankfurt, a Hertha BSC, a VfB Stuttgart, valamint a Hoffenheim is.

Ráadásul a Hoffenheim képviselői konkrét ajánlatot tettek. Információink szerint első körben 500 ezer eurót ajánlottak Simonért, majd az elutasító választ követően ezt még meg is fejelték: 700 ezer eurót (csaknem 200 millió forintot) fizetnének, valamint ha továbbadják Simon Krisztiánt, akkor az adott árból az Újpest is részesülne – a Megyeri útra kerülne a hoffenheimi bevétel 15 százaléka.

A TÉMÁRÓL TOVÁBBI RÉSZLETEKET A NEMZETI SPORT VASÁRNAPI SZÁMÁBAN OLVASHAT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik