Fogadási botrány: H. Gyulát kirándulás után gyanúsítottként hallgatták ki

Vágólapra másolva!
2011.12.12. 08:24
Címkék
A családi kirándulásról hazafelé tartva kérte a nyomozóhatóság H. Gyulát, hogy fáradjon be kihallgatásra két másik korábbi siófoki társával együtt. Mindhárman szabadon távoztak, de meggyanúsították őket a vesztegetési ügyben. Így már tizennyolc szereplőssé duzzadt a botrány.

Mint arról korábban már beszámoltunk, fogadási csalás ügyben újabb három labdarúgót hallgatott ki és gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség. Hogy pontosan kikről van szó, egyelőre titokban tartják az ügyészek, sajtóhírek szerint és a Nemzeti Sport információja alapján a három játékos egyike H. Gyula, a Veszprém FC NB II-ben szereplő csapatának védője.Mint arról korábban már beszámoltunk, fogadási csalás ügyben újabb három labdarúgót hallgatott ki és gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség. Hogy pontosan kikről van szó, egyelőre titokban tartják az ügyészek, sajtóhírek szerint és a Nemzeti Sport információja alapján a három játékos egyike H. Gyula, a Veszprém FC NB II-ben szereplő csapatának védője.

A játékos családi kirándulásról hazafelé tartva kapta a hírt, hogy meg kell jelennie a nyomozók előtt, s miután eleget tett a kérésnek, távozhatott – ám már gyanúsítottként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik