nemzetisport.hu 2019.10.16 16:33 Frissítve: 2019.10.16 16:45

FFT: „a berki”, avagy lopott-e a Fradi első embere?

A FourFourTwo magazin sorozatában hónapról hónapra leporol egyet a magyar futball abszurd „ügyiratai” közül. Veszprémi Linda ezúttal a Ferencvárostól 2008 és 2010 között eltűnt milliók nyomába eredt.

 

Egészen pontosan 25 millió forintról van szó, amely 2008 májusa és 2010 márciusa közül tűnt el az Üllői útiak kasszájából. De haladjunk sorrendben, lássuk Berki Krisztián villámkarrierjét! Az 1980-ban Tatabányán született Berkinek villanyszerelői végzettsége van, de közben a futballban is próbált befutni, 2004 és 2006 között a Ferencváros szerződtetett kapusa volt, Szűcs Lajos és Udvarácz Milán mögött a harmadik számú a poszton.

Tétmeccsen nem lépett pályára a zöld-fehéreknél, egy Hajdúnánás elleni felkészülési találkozón védett csupán a Fradiban. Pályafutása során megfordult a Balaton FC-ben, a Diósgyőrben, a Budafokban és a Csepregben is, az előbbi kettőben összesen tizenegy NB I-es bajnoki mérkőzés is jutott neki. Huszonöt évesen, 2005-ben sérülés miatt be kellett fejeznie profi pályafutását, azután egy ideig a vendéglátóiparban dolgozott, majd az Aprilia cég magyarországi kereskedelmi vezetője lett, ahol az FTC-elnök Rieb György volt a tulajdonos, és ő nevezte ki egyszer csak váratlanul Berkit a Fradi klubigazgatójának.

A Fradival jött hírnevet kihasználva habzsolta az életet, aktuális párkapcsolatai révén a bulvármédia egyik kedvenc alanya lett, viszonya volt Oszter Alexandra színésznővel, Kapócs Zsókával, továbbá egy szépségkirálynővel (Polgár Krisztina) és egy playmate-tel (Sónyák Szilvi) is.

A szép nők mellett a drága autók is vonzották, egy napon egy csillogó, német rendszámú Porsche Carrerával érkezett meg a Fradi-székházhoz. A szurkolóknál már csöppet sem szárnyalt ilyen magasan a népszerűsége, nem kellett sok időnek eltelnie, hogy a közönség a távozását követelje...

A teljes cikket elolvashatja a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva!

2019.11.10 13:01:41

Labdarúgó NB I BERECZKY ATTILA (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Csak egy gólig jutott a borzalmasan gyengén védekező Loki a helyzeteivel remekül sáfárkodó FTC ellen.

2019.11.10 12:39:53

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR, DÖMÖTÖR CSABA (fotók)

Élete második legjobb döntésének tartja, hogy rábólintott a Mezőkövesd megkeresésére.

2019.11.09 14:21:57

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Lanzafame gólja után Moutari kihagyta a helyzeteit, így izgalmas lett a három kiállítást is hozó hajrá.