Ferencváros: Laczkó célja a kezdőcsapat és a dobogó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.26. 17:04
A Padovától a szezon végéig kölcsönbe a Ferencvároshoz szerződő Laczkó Zsolt a gyors beilleszkedést és a kezdőcsapatba való bekerülést tartja fő céljának, a csapatot pedig a dobogóra várja.

„Megváltoztak a körülmények a nyolc év alatt, amíg távol voltam, de azért sok embert ismerek, főleg a kisegítő személyzetből, ezért nyugodtan mondhatom, hogy hazatértem –mondta Laczkó Zsolt a fradi.hu-nak. – Böde Dánielt és Gyömbér Gábort a válogatottból ismerem, Buzsáky Ákost még régebb óta, a fiatalokat és a külföldieket nem. Az első időszak az ismerkedés jegyében telik, de nem lesz gond.”Laczkó Zsolt a fradi.hu-nak. – Böde Dánielt és Gyömbér Gábort a válogatottból ismerem, Buzsáky Ákost még régebb óta, a fiatalokat és a külföldieket nem. Az első időszak az ismerkedés jegyében telik, de nem lesz gond.”

„A vezetőedzővel azonnal beszéltem az érkezésem után, nagyon jók a benyomásaim, profi szakember, nagyon jó edzéseket tart. A csapat alakulóban van, még idő kell. Biztosan többet vár tőlem, mint a fiataloktól, én is többet várok magamtól. Szeretnék a kezdőcsapatba kerülni, de van egy kis lemaradásom, hiszen az elmúlt három hétben egyedül készültem. Oda kell érnünk a dobogóra, mindent megteszünk ezért” – mondta Laczkó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik