Ferencváros: Kubatov Gábor elnézést kért a szurkolóktól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.29. 16:58
null
Az FTC elnöke, Kubatov Gábor elnézést kér a szurkolóktól a kellemetlenségekért. (Fotó: NS Archív)
Kubatov Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő FTC elnöke hivatalos facebook-oldalán kért elnézést azoktól a szurkolóktól, akiket jogalap nélkül nem engedtek be szombaton a Puskás Akadémia FC (1–3) elleni bajnokira.

„A tegnapi Puskás FC–FTC mérkőzésen, a beléptetés során jó néhány Fradi-szurkolót nem engedtek be a Ferencváros által megbízott rendezők. Az ügyben le kell szögeznem, hogy a hét folyamán annak a hét embernek a mérkőzésekről történő kizárásáról született végleges és jogerős döntés, akik az elhíresült molinó felmutatásában részt vettek. Nekik nincs lehetőségük az FTC labdarúgó-mérkőzéseire belépni a következő fél évben.

A derbi 84. percében történt események vizsgálata még nem zárult le, folyamatosan azonosítjuk be a rendbontókat, és javasoljuk a kizárásukat.

Hangsúlyoznom kell, hogy a Fradi–Újpest mérkőzést követő ünneplésben részt vevőket a klub, amellett, hogy arra kéri őket, a jövőben ne kíséreljék meg a pályára történő belépést, nem kívánja szankcionálni.

Személyesen szeretnék elnézést kérni mindenkitől, szurkolóktól és szurkolói csoportoktól, akiket jogalap nélkül nem engedtek be a tegnapi mérkőzésre, amelyre az elnökségtől utasítást nem kaptak a rendezők, az ügyben vizsgálatot kezdeményeztem a félreértések tisztázása érdekében. Azokkal, akik nem jutottak be, folyamatosan felvesszük a kapcsolatot, és megpróbáljuk kárpótolni őket a kellemetlenség miatt” – írta az FTC elnöke, Kubatov Gábor a hivatalos facebook-oldalán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik