Felkészülés: Youla duplájával nyert a Bp. Honvéd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.21. 16:08
A frissen szerződtetett Bratiszlav Punosevac is bemutatkozott a Budapest Honvéd első felkészülési mérkőzésén, az NB I-es csapat 2–1-re nyert a másodosztályú Soroksár ellen.  

Lejátszotta első felkészülési meccsét a Honvéd is: a fővárosiak a másodosztályú Soroksárral találkoztak. Punosevacon kívül két próbajátékos, a francia Pierre Morgan és a német Kevin Holz is szerepet kapott. két próbajátékos, a francia Pierre Morgan és a német Kevin Holz is szerepet kapott.

A 21 esztendős Holz legutóbb Svájcban, az FC Luzernben játszott, de eddigi pályafutása során a Paderborn, valamint a Borussia Dortmund U19-es együttesében is szerepelt, míg a 22 esztendős belső védő, Morgan a francia amatőrligában futballozott legutóbb.

Souleymane Youla fejesből szerzett vezetést a Honvédnak, majd egy szöglet utáni kavarodás végén is betalált, míg a túloldalon a Lech Poznanban légióskodó Lovrencsics Gergő öccse, Balázs volt eredményes.

„A meccs előtt is mondtam a játékosoknak, hogy az első mérkőzés megnyerése fontos, jót tesz a lelkeknek. Hatvan percig elégedett voltam a játékkal. Utána olyan összeállításban futballozott a csapat, amilyenben eddig nem, és ez meg is látszott. Punosevac szereplésével elégedett vagyok, jól illeszkedett a játékba. A másik két próbázó sorsáról hamarosan döntünk, az egyik teljesítménye bizakodásra ad okot" – mondta Csábi József vezetőedző a találkozó után.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Bp. Honvéd–Soroksár SC 2–1 (2–0)

Bozsik-stadion, műfüves pálya, 200 néző, V: Böcskei Balázs
Honvéd: Kemenes (Czuczi, 46.) – Botka (Erdős, 62.), Baráth (Bora, 46.), Kosznics (Ignjatovics, 46.), Morgan (Mensah, 62.) – King (Holz, 62.), Hidi (Gazdag 62.), Godoy – Holender (Lőrinczy, 46.), Punosevac (Daru, 46.), Youla (Vidovics, 46.)
G: Youla (2), ill. Lovrencsics B.

A BUDAPEST HONVÉD TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: január 5.
Edzőtábor:
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Január 21., szerda: Bp. Honvéd–Soroksár 2–1
Január 24., szombat: Bp. Honvéd–Soproni VSE 12.00
Január 28., szerda (Paks): Paks–Bp. Honvéd 13.00
Január ?: Bp. Honvéd–Zlaté Moravce (Aranyosmarót; szlovák)
Február 3., kedd: Bp. Honvéd–Békéscsaba
Február 7., szombat: Bp. Honvéd–Mezőkövesd
Február 11., szerda (Illovszky-stadion): Vasas–Bp. Honvéd
Február 14., szombat: Bp. Honvéd–Nitra (Nyitra; szlovák II.)
Február 18., szerda, Ligakupa-nyolcaddöntő (Diósgyőr): DVTK–Bp. Honvéd
Február 21., szombat, Ligakupa-nyolcaddöntő: Bp. Honvéd–DVTK

 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: Bratiszlav Punosevac (szerb, Radnicski Nis – Szerbia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Bobál Dávid (Soproni VSE), Botka Endre (Kecskemét), Csábi Mihály (Soproni VSE), Czuczi Márton (Békéscsaba), Daru Bence (Siófok), Lőrinczy Attila (Békéscsaba), Emmanuel Mensah (ghánai, FK Bodva Moldava nad Bodvou – Szlovákia)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Hidvégi Sándor (Ferencváros, kölcsönben az MTK-nál), Kyle Doesburg (holland, HSV Hoek – Hollandia, próbajáték), Kevin Holz (német, szabadon igazolható, legutóbb FC Luzern – próbajáték), Jean-Pierre Morgan (francia, szabadon igazolható – próbajáték)
Távozók: Donald Bendé Bende (elefántcsontparti, szabadon igazolható), Thomas Iyock Job (kameruni, szabadon igazolható), Andrea Mancini (olasz, Haladás, szabadon igazolható volt), Cristian Portilla (spanyol, szabadon igazolható), Anatolis-Alexis Sundas (román-görög, Fidelis Andria – Olaszország), Kandia Traoré (elefántcsontparti, szabadon igazolható), Vereckei Dániel (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Raffaele Alcibiade (olasz, Haladás)
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik