Felkészülés: újra gólt szerzett a Honvéd fiatal Jelenája

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.03. 14:59
A Bp. Honvéd 1–0-ra legyőzte az NB II-es Szegedet a két labdarúgócsapat szerda kora délutáni felkészülési mérkőzésén.

A meccs egyetlen gólját a második félidőben beálló Jelena Richárd szerezte: a legutóbb a Szigetszentmiklósnak is betaláló fiatal játékos Djordje Kamber beadásából kapásgólt lőtt – tudtuk meg a Honvéd hivatalos honlapjáról.

A füves edzőpályán rendezett mérkőzés első félidejében a mezőnymunka dominált, a kapuk ritkán forogtak veszélyben, Kemenes Szabolcs szép védése és Dusan Vasziljevics kapufája jelentette a legnagyobb izgalmat.

A szünet után többet támadott a Honvéd, Kamber a lécre fejelt, majd a 70. percben jött a már említett Jelena-gól. A szegediek a hajrában kapufával válaszoltak.

„Nem játszottunk jól, lassúak voltunk. Ennek az az oka, hogy csak három napja edzünk füvön. Az a legfontosabb, hogy senki sem sérült meg” – idézi a honvedfc.hu Marco Rossi vezetőedzőt.

A kispestieknél pályára lépett a próbajátékon lévő Hajdú Ádám is, Dark, Botka Endre és Eppel Márton ellenben sérült, ők a pálya széléről figyelték a többieket.

BP. HONVÉD–SZEGED 2011 1–0 (0–0)
Bozsik-stadion, 500
néző. V: Erdős József
BP. HONVÉD. 1. félidő:
Kemenes – Lovric, Baráth, Bobál D. – King, Nagy G., Hidi, Vasziljevics, Hajdú Á. – Youla, Vernes. 2. félidő: Nagy S. – Lovric, Ignjatovics, Bobál D. – King, Gazdag, Kamber, Holender, Hajdú Á. (Szilágyi) – Youla (Jelena), Prosser
A SZEGED kezdőcsapata: Szántai – Achim, Farkas, Tóth, Zabari, Szabó, Coroian, Oláh, Obot, Zelenyánszki, Andorka
Gólszerző: Jelena (70.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik