Felkészülés: Tischler-gól, felcsúti döntetlen Szlovéniában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.24. 20:06
A Puskás Akadémia második nyári felkészülési mérkőzésén is betalált Tischler Patrik. A csatár góljával a PAFC 1–1-es döntetlent játszott a macedón Skendija ellen a szlovéniai Stojnciban – tájékoztatott róla a klub hivatalos Facebook-oldala.

A 13. percben Tischler Patrik szerzett vezetést tizenegyesből, miután Pauljevicset jól láthatóan felborították a tizenhatoson belül. A második játékrészre Robert Jarni vezetőedző – a korábbi meccshez hasonlóan – erősen megfiatalított csapatot küldött a pályára.

A PAFC az 52. percig tudta megőrizni az előnyt, akkor a macedón bronzérmes egyenlített. A találkozó hátralévő részében mind a két csapatnak megvoltak a lehetőségeik, de a lefújásig nem született több gól.

„Egy jóval erősebb csapattal szemben léptünk pályára, mint vasárnap. Szemmel látható volt, hogy fáradtan mozgott a csapat, nehezek voltak a lábak. Furcsa lett volna, ha nem így van, hiszen mi nem erre találkozóra készültünk, hanem a nyári alapozó programunkat végezzük. Elég hullámzó volt a teljesítményünk, de sok jó megmozdulást láttam, egyes periódusokban kifejezetten szervezetten futballoztunk. Az eredmény másodlagos, az a lényeg, hogy ez a kilencven perc is jól szolgálta a felkészülésünket” – értékelt Robert Jarni a puskasakademia.hu-nak.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Puskás Akadémia–Skendija (macedón) 1–1
(1–0)
Stojnci (Szlovénia)
A PAFC gólszerzője: Tischler (11-esből)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik