Felkészülés: Seydi hat gólt szerzett Tiszaújvárosban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.22. 09:32
Alig néhány edzés után lejátszotta első nyári felkészülési mérkőzését vasárnap a DVSC-Teva labdarúgócsapata. A debreceniek Tiszaújvárosban léptek pályára a hétvégi sportfesztivál fénypontjaként, a vendéglátók ezen a találkozón búcsúztatták a klubot fél évtizedig szolgáló edzőt, Koleszár Györgyöt, aki az új szezonban Kazincbarcikán dolgozik.

A Loki végig fölényben futballozott, s ez – főként a szünet után – gólokban is megmutatkozott. Különösen a második játékrészre beszálló L’Imam Seydi volt elemében, a szenegáli légiós hat góllal járult hozzá a Debrecen 11–2-es sikeréhez.

A BL-selejtezőre készülő bajnokcsapatban pályára lépett a Haladásból érkező Gyurján Bence, aki néhány napja a DVSC-vel készül, esetleges szerződtetéséről azonban még nem döntöttek. A bosnyák Aleksandar Jovanovicot már szerződtette a debreceni klub, a Ferencvárostól érkező légiós most mutatkozott be új csapatában.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
TISZAÚJVÁROS–DVSC-TEVA 2–11
(1–4)
Tiszaújváros 1000 néző
DEBRECEN, 1. félidő: Polekszics – Jovanovic, Máté P., Brkovics, Vadnai – Nagy Z., Ludánszki B., Tisza, Gyurján – Kulcsár T., Sidibe. 2. félidő: Novakovics – Lázár P., Mészáros N., Morozov, Ferenczi J. – Bódi, Bouadla, Mihelic, Szakály P. – Volas, Seydi. Vezetőedző: Kondás Elemér
Gólszerző: Stefán, Lippai, ill. Seydi (6), Kulcsár T. (2), Máté P., Sidibe, Bouadla

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik