Felkészülés: Rudolf 11-esből egyenlített a DVTK-nak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.16. 19:54
A DVTK labdarúgócsapata nemzetközi felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott az izraeli másodosztályú Hapoel Ramat Gannal. A magyar csapatban Rudolf Gergely tizenegyesből szerezte meg az egyenlítő gólt.

Abdouraman még rehabilitációs munkát végez, Tisza Tibor kisebb sérülése miatt nem lépett pályára, míg Bogáti Péter egy nemzetközi felkészülési mérkőzésre szóló eltiltását töltötte. A DVTK Twitter-oldalán szereplő tudósítás szerint a magyar csapat alakította ki a nagyobb helyzeteket az első félidőben, az izraeliek főleg távoli lövésekkel próbálkoztak, gól azonban nem született az első játékrészben. Alves, Seydi és Rudolf is közel járt pedig a vezető találat megszerzéséhez, de azt végül az ellenfél lőtte.

Az 51. percben egy labdavesztés után Dedics lépett ki, és kilőtte a jobb alsó sarkot. Tíz perccel később Rudolfot buktatták a tizenhatoson belül, a sértett pedig magabiztosan értékesítette a büntetőt. A hátra levő időben mindkét oldalon adódtak helyzetek, az izraeliek veszélyes kontrákat vezettek, az eredmény azonban nem változott.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
DVTK–Hapoel Ramat Gan (izraeli II.) 1–1 (0–0)

Bük, 100 néző. Vezette: Kiss Norbert
DIÓSGYŐR: Rajics (Herczeg) – Vági (Vadász), W. Alves (Haver), Kádár T., Husic (Gohér) – Kosztics (Nikházi), Elek Á. (Takács P.) – Bacsa (Thiago, Csirszki), Gallardo, Seydi (Barczi) – Rudolf
G: Rudolf (11-esből), ill. Dedics

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik