Felkészülés: Laczkó lejött, a Hali fordított a Samp ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.06. 21:02
null
Laczkó is kezdett a Haladás ellen (Fotó: MTI)
Felkészülési mérkőzésen a Haladás hazai pályán 2–1-re legyőzte a Laczkó Zsoltot a kezdőcsapatban foglalkoztató Sampdoriát.

Laczkó Zsolt, a Samp magyar légiósa a kezdőcsapatban kapott helyet a Haladás elleni felkészülési mérkőzésen. A magyar játékos egészen a második félidő 14. percéig a pályán is lehetett, ekkor cserélte őt le Delio Rossi vezetőedző.

A 24. percben – ahogy az NB I-es meccseken is megszokhattunk – a nagy meleg miatt ivószünetet kaptak a játékosok.

Tíz perccel azután, hogy újrakezdődött a mérkőzés, megszerezte a vezetést a Samp. Garcia Renan passzát követően Pawel Wszolek volt eredményes a 34. percben.

Aztán a második félidőben nagyot fordult a világ, pontosabban az utolsó tíz percben.

A találkozó csordogált a lefújás felé, de a Haladás nem kapott ki: egy háromszögelés után Andorka Péter vette be közelről az olaszok kapuját a 40. percben, majd egy minutummal később már a győztes találatot is megszerezte a magyar csapat. Ugrai Roland sarokba tartó fejesével.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Haladás–Sampdoria (olasz) 2–1 (0–1)
Szombathely, 1500 néző. V: Szilasi
Haladás. 1. félidő: Rózsa – Schimmer, Guzmics, Fehér Z., Tóth P. – Szakály A., Iszlai – Nagy G., Radó (Ugrai, 37.), Halmosi – Basztajics.
2. félidő: Mursits – Rajos, Jagodics M., Bosnjak, Zsirai – Kalász, Németh M. – Nagy G. (Medgyes, 62.), Ugrai, Kulcsár K. – Andorka.
Sampdoria: Tozzo – Gastaldello (Fornasier, 76.), Salamon (Palombo, 76.), A. Costa (Castellini, 52.) – De Silvestri (Rodríguez 76.), Renan (Eramo, 76.), Gencoglu (Regini, 58.), Wszolek (Obiang, 55.), Laczkó (Berardi, 59.) – Sansone (Eder, 51.), Gabbiadini (Pozzi, 79.).
Gólszerző: Andorka (85.), Ugrai (86.), ill. Wszolek (36.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik