Felkészülés: Kövesd - két szerzett, két kapott gól, két érkező

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.05. 16:05
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd napja a kettes szám jegyében telt el: két szerzett és kapott gól mellett két játékossal szóban megállapodott az együttes. Ugyancsak délutáni mérkőzésen a Honvéd 1–0-ra legyőzte a román Bacaut.

Az élvonalbeli Mezőkövesd a másodosztályú SZTK ellen lépett pályára, és a 26. percben előnybe is került: Melczer szerzett labdát, a meginduló Harsányihoz passzolt, aki lefutotta védőjét, majd a tizenegyespontról a jobb alsóba gurított (0–1).Mezőkövesd a másodosztályú SZTK ellen lépett pályára, és a 26. percben előnybe is került: Melczer szerzett labdát, a meginduló Harsányihoz passzolt, aki lefutotta védőjét, majd a tizenegyespontról a jobb alsóba gurított (0–1).

KIKAPOTT A SZPARI
Az NB II-es Nyíregyháza Spartacus 2–0-s vereséget szenvedett cseh élvonalbeli ellenfelétől. Részletek itt!
A Kaposvár lemondta a ZTE elleni meccset – részletek itt!
A PMFC–Okzsetpesz Köksetau mérkőzés elmaradt.

A félidő hajrájában Kollega szlalomozott a jobbösszekötő helyén, két védőt kicselezve betört a tizenhatoson belülre, ott Gévay mellett is elvitte volna a labdát, de ő buktatta. A büntetőt Khous a bal alsóba lőtte (1–1).

A második félidő 10. percében Bognár jobb oldali szabadrúgása után az elalvó védők mellett Takács került helyzetbe, és 18 méterről a kapu bal oldalába ívelt. (1–2)

A 80. percben aztán másodszor is egyenlített az SZTK: ismét Kollega volt a főszereplő, lecselezte magát a bal oldalon az alapvonalig, majd beadását Khous az üres kapuba passzolta (2–2).

A kövesdiekkel kapcsolatos hír, hogy az együttes a Nemzeti Sport Online információja szerint szóban megegyezett a próbajátékon lévő Menyhért Ádámmal és Szilvási Zoltánnal, akik az együttesnél folytatják pályafutásukat. A két középső védő mellett még egy játékos érkezhet erre a posztra, Vermes Krisztián ügye napokon belül eldől.

A Honvéd hivatalos honlapjának beszámolója szerint az együttes Bacau elleni felkészülési mérkőzésén a 41. percben született meg az egyetlen gól, Prosser 17 méterre a kaputól eltolta a labdát két ember mellett, majd jobbal, a kapu jobb oldalába lőtt (1–0). A találkozó krónikájához tartozik, hogy a 67. percben Jobot könyöklés miatt kiállították.

A Debrecen és az Újpest mérkőzéséről itt olvashatnak.

LABDARÚGÁS, A SZERDAI PROGRAM
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK

BP. HONVÉD–FCM BACAU (román) 1–0 (1–0)
Budapest, Bozsik József Stadion, 100 néző. Vezette: Erdős
HONVÉD, 1. félidő:
Kemenes – Lovric, Ignjatovics, Navarro, Baráth – Zsivanovics, Hidi, Lőrinczy – Prosser, Daru, Daud. 2. félidő: Kemenes (Czuczi) – Lovric (Botka), Kovács J., Navarro (Bobál D.), Baráth (Polyák) – Nagy G., Hidi, Lőrinczy (Gazdag) – Prosser (Kapacina), Job, Daud (Mensah)
Gólszerző:
Prosser
Kiállítva:
Job

LOMBARD PÁPA–SVSE-GYSEV 3–2 (2–1)
Pápa, 200 néző. Vezette: Szilasi
PÁPA, 1. félidő:
Szűcs L. – Tóth G., Csizmadia, Struhár, Présinger – Sekour, Tajthy – Horváth R., Király B., Eszlátyi – Kenesei K. 2. félidő: Markek – Nagy S., Jagodics B., Elvis Louse, Németh M. – Nagy T., Szabó O. – Horváth R., Acassou Diaz, Kulcsár K. – Eszlátyi
SOPRON, 1. félidő: Halasi – Pados, Baranyai N., Sifter, Czár – Deme, Horváth A., Varga G. – Szabó L., Erdélyi, Heffler N. 2. félidő: Heinrich – Maráczi, Baranyai N., Sifter, Pados (Fazakas) – Nyilasi B., Horváth A. (Fazekas N.), Deme – Faggyas, Szabó Zs., Balázs R.
Gólszerző: Király B., Csizmadia, Nagy T., ill. Horváth A., Balázs R.

SZTK-ERIMA–MEZŐKÖVESD-ZSÓRY 2–2
(1–1)
Szigetszentmiklós, 50 néző. Vezette: Berke
SZIGETSZENTMIKLÓS: Horváth L. – Csikortás, Balogh M., Sz. Jakovljevics, I. Jakovljevics – Kvekveskiri, Barna Zs., Sipos B. – Khous, Takács T., Kollega
MEZŐKÖVESD: Szántai – Hegedűs Cs. (Búrány), Szalai V., Gévay, Fotyik – Velicky, Takács P. (Dobos) – Bognár I., Harsányi, Melczer (Balajti) – Rajczi
Gólszerző: Khous (2 – az elsőt 11-esből), ill. Harsányi, Takács P.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik