Felkészülés: korai kaposvári gól, döntetlen a Szparival

Vágólapra másolva!
2014.01.24. 14:58
A Debrecenben edzőtáborozó Kaposvár felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott a másodosztályú Nyíregyházával. A Rákóczi már kevéssel a kezdés után betalált, a Szpari a hajrához érve Szilágyi Péter révén egyenlített.

A Kaposvár az 5. percben szerzett vezetést a román Firtulescu szabadrúgása révén, a folytatásban kiegyenlített volt a játék. A második félidőben a szünetben sort cserélő Szpari volt a veszélyesebb, és a 73. percben Szilágyi Péter találatával egyenlíteni is tudott.

A Rákóczi szombaton utazik haza Debrecenből, és keddtől otthon folytatja a munkát. Február 8. és 19. között a törökországi Antalyában edzőtáborozik.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Nyíregyháza Spartacus–Kaposvár 1–1 (0–1)
Nyíregyháza, 1. félidő:
Balogh – Szokol, Rubus, Gengeliczki, Törtei – Csordás, Sándor, Rezes, Huszák, Pákolicz – Bajzát. 2. félidő: Ovsiyenko – Polényi, Benkő (Szathmári), Mészáros, Jánvári – Reznek, Ulviczki, Paku (Patály), Kákonyi, Molnár – Szilágyi
Kaposvár, 1.félidő: Sengelia – Badis, Issaga, Coroian, Kovács O. – Okuka, Balázs B., Firtulescu – Florean, Acassio, Alves. 2. félidő: Sengelia – Földes, Kwon Jun, Coroian, Hadaro – Haruna, Albert Á. Bőle, Acassio – Thiam, Murai.
G: Szilágyi (73.), ill. Firtulescu (5.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik