Felkészülés: kiütéses győzelmet aratott a DVTK

Vágólapra másolva!
2013.02.02. 10:48
Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a DVTK fölényes, 6–3-as győzelmet aratott a harmadosztályú Bükkábrány ellen. A diósgyőriek győzelméből Bacsa Patrik és Bogáti Péter is két góllal és két gólpasszal vette ki a részét.

A DVTK hivatalos honlapjának beszámolója szerint Szentes Lázár az Ambrusics – Menyhért, Nagy T., Hutter, Eperjesi – Takács P., Timkó – Gallardo, Bacsa, Icsó – Bogáti tizenegyet küldte pályára a diósgyőriek mai első felkészülési mérkőzésén.

A hazaiak sokáig nem tudták feltörni a Bükkábrány védelmét, ám a 42. percben erőfeszítéseik sikeresnek bizonyultak: Icsó Zsolt indította Bogáti Pétert, aki a baloldalon betört a tizenhatoson belülre, passzát pedig az öt és feles vonaláról Bacsa Patrik becsúszva értékesítette.

Két perccel később megduplázta előnyét a Diósgyőr. Bacsa átadását Bogáti 15 méterről lőtte a bal felső sarokba.

Az 55. percben egy újabb Bogáti, Bacsa összjáték végén utóbbi játékos helyezett a vendégek kapujába, így már háromgólos volt a hazai előny. A 65. percben szépítettek a látogatók, a hajrát azonban „megnyomta" a DVTK. A 80. percben Bacsa passzát követően Icsónak nem okozott gondot az üres kapuba továbbítani a labdát, két perccel később Bogáti értékesített egy ziccert, majd újabb egy perc elteltével Icsó szerezte meg saját maga második, csapata hatodik gólját.

A lefújás előtti pillanatokban a Bükkábrány még két alkalommal is bevette a hazaiak kapuját, így a végeredmény 6–3 lett a Diósgyőr javára.

Ezzel azonban még nem ért véget a DVTK mai programja, hiszen 11 órától a Putnok ellen mérkőznek Szentes Lázár tanítványai.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
DIÓSGYŐRI VTK–BÜKKÁBRÁNYI SC 6–3 (2–0)
Diósgyőr. Vezette: dr. Szabó I.
DIÓSGYŐR: Ambrusics – Menyhért, Nagy T. (Czégel), Hutter, Eperjesi – Takács P., Timkó – Gallardo, Icsó, Bogáti – Bacsa
G: Bacsa (2), Bogáti (2), Icsó (2), ill. Vasas, Balogh D., Demeter

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik